返回列表 回覆 發帖

[原創作品] 理性看基督教

按一般耶徒邏輯,明左即係相信,因此身為舊教徒既bb,係點都唔會話自己明既。 ...
抽刀斷水 發表於 2013/3/19 20:05

我唔知自己明哂未, 明得比你多, 就幾肯定勒
請問「明」係點樣衡量多少既呢?
支持鼓勵每位離教者 › 閹割神父 刻不容緩 ‹
抽刀斷水 發表於 2013/3/19 23:19

點都不會以貼文頁數來量,貼兩頁的不是比寫一段的更明白。
抽刀斷水 發表於 2013/3/19 23:19

鹹濕佬, 淫虫的鹹與淫也是無得量。
不過, 唔少地鐵中既少女乘客都可以判斷出那個麻甩佬會是鹹濕佬, 一度眼情便心中有數矣。
鹹濕佬, 淫虫的鹹與淫也是無得量。
不過, 唔少地鐵中既少女乘客都可以判斷出那個麻甩佬會是鹹濕佬, 一度眼情便心中有數矣
beebeechan 發表於 2013/3/20 06:55

你好似好有經驗 / 心得咁,咁你係鹹濕佬定係地鐵少女?
唔係呀。我咁耐以來搭地鐵都從未試過有少女乘客從我身邊彈開
Don't know where God is but the Devil is in the details
唔係呀。我咁耐以來搭地鐵都從未試過有少女乘客從我身邊彈開
沙文 發表於 2013/3/20 19:27

我就成日有少女彈開。。。。。。。。

讓位給我坐。
回覆 27# beebeechan

少女讓位畀阿伯坐就應份嘅。
不過小心千祈咪招惹神父
回覆 28# 沙文

除了讓座給老人外,假如該人有厭惡特徵,如臭孤、生野等,少女都會自動讓位的。
回覆 29# 抽刀斷水

腦殘都值得同情嘅
你買了Stephen Hawkings 本 Grade Design
引邊頁都得
係咪就明了宇宙的奧秘, 甚麼是多維空間?

好黐呀... ...
beebeechan 發表於 2013/3/19 20:20

咁到底你明定唔明呀?明你又講唔出有咩分別既?
高級模式 | 發新話題
換一個