weakest
唔駛叫我"大哥"wor...我好young ka...

至於"其門如市、客似雲來"嘛...只是說妳引死不少男人, 令很多男人追求妳jer...不一定要"不正行"才可以吧...妳用乜方法吸引男性ka??
prussianz
原帖由 weakest 於 2008-7-21 21:42 發表

至於"其門如市、客似雲來"嘛...只是說妳引死不少男人, 令很多男人追求妳jer...不一定要"不正行"才可以吧...妳用乜方法吸引男性ka?? ...

till , [手分] [日西] young
抽刀斷水
原帖由 weakest 於 2008-7-21 21:42 發表
妳用乜方法吸引男性ka?? ...

女人,不外乎是用其天賦的本錢來迷惑男士。

Jennifer
「妳用乜方法吸引男性」...... 呢樣應該反問男性點解會覺得我吸引wor...有時我自以為吸引
但係原來趕客都唔定呢?

「天賦本錢」...... 我冇架wor...
抽刀斷水
起碼唔醜樣先啦。
Jennifer
天賦本錢 包含好多其他野嘅...淨係個look就得咩...
prussianz

至於"其門如市、客似雲來"嘛...只是說妳引死不少男人, 令很多男人追求妳jer...不一定要"不正行"才可以吧...妳用乜方法吸引男性ka?? ...

u你 =====>>>> 要找"rational"的人, 減價吧...

prussianz
原帖由 Jennifer 於 2008-7-21 23:26 發表

妳引死了不少 在這裡的 男[[??]] 人[[??]]

原帖由 weakest 於 2008-7-21 21:42 發表 [url=redirect.php?goto=findpost&pid=24710&ptid=258]
[/url]

抽刀斷水
原帖由 Jennifer 於 2008-7-21 23:26 發表

例如呢?試舉例說明之。
Jennifer
嘩...講三級野會俾人ban 架wor版主...
抽刀斷水
三級?你是指涉及「技術」上的層面?那就不是「天賦」啦,是後天的努力所致的。
Jennifer
三級點止技術層面架...你係咪真係要我講先...
prussianz
原帖由 抽刀斷水 於 2008-7-21 23:18 發表
起碼唔醜樣先啦。

sorry ,
我 一定要 指責 你 講 大話

GreenMoney
That site is junk.
prussianz
原帖由 GreenMoney 於 2008-7-24 07:28 發表
That site is junk.

sorry which site u mean ??

any way good morning ThANKing

抽刀斷水
原帖由 Jennifer 於 2008-7-22 14:08 發表
三級點止技術層面架...你係咪真係要我講先...

那就私下說吧。
Jennifer
就算私下都未必要同你講...hohoho
抽刀斷水
好奇之嘛。
Jennifer
試下 "lur" 地,我可能會考慮話俾你知
prussianz
原帖由 Jennifer 於 2008-7-24 14:05 發表
試下 "lur" 地,我可能會考慮話俾你知