抽刀斷水
"lur"地有咩用姐?"lur" 你先有用嘛。
Step.King
原帖由 Jennifer 於 2008-7-24 10:52 發表
就算私下都未必要同你講...hohoho

原來花姐你"內有乾坤"  失敬~
weakest
咁妳有乜"天賦本錢"啊??妳都話啦, "有時我自以為吸引, 但係原來趕客都唔定呢?".

...但係, 妳點樣proof妳有那些"天賦本錢"??我又未見過妳...既然妳不想說, 搵日俾我"見證"o下妳D"天賦本錢"啦, 咁我先知道妳的"天賦本錢"是如何的吸引嘛...唔通要我"不要問, 只要信"mei...
HTBROKE1
原帖由 weakest 於 2008-7-24 22:53 發表
咁妳有乜"天賦本錢"啊??妳都話啦, "有時我自以為吸引, 但係原來趕客都唔定呢?".

...但係, 妳點樣proof妳有那些"天賦本錢"??我又未見過妳...既然妳不想說, 搵日俾我"見證"o下妳D"天賦本錢"啦, 咁我先知道妳的"天賦本 ...

這傢伙很危險   [別打我]
weakest
你誤會了我啦 ...我怎會危險呢??我又沒有打你...
Jennifer
如果你用d咁嘅態度識女仔就認真「趕客」囉....
weakest
所以我唔係企圖"識妳"lor...我只是想見證o下妳D"天賦本錢ja ma...

妳睇我幾老實..
prussianz
原帖由 weakest 於 2008-7-25 01:25 發表
所以我唔係企圖"識妳"lor...我只是想見證o下妳D"天賦本錢ja ma...

妳睇我幾老實..

>>>>>>>>> 所以我唔係企圖"識妳"lor...

till
你想高攀,都 無 o甘 gae 資格 laa

z z z z
prussianz
原帖由 weakest 於 2008-7-25 01:25 發表

妳睇我幾老實..

>>>> 妳睇我幾老實..

wai

大 [人老] ,

你 系 [o五o] 系 漏 [o左] 一個 [竹本] 字aa ??

你 系 [o五o] 系 想講 : ::::: ````` 妳睇我幾老  [竹本] 實 """" aa ?? 大 [人老] !!!!

Jennifer
唔想識但係想見...都話左我係做正行lor
HTBROKE1
原帖由 Jennifer 於 2008-7-25 18:48 發表
唔想識但係想見...都話左我係做正行lor

佢會唔會叫你俾相je~~~
weakest
好像以下的link的樓主一樣亦可...

http://exchristian.hk/forum/view ... &extra=page%3D1

但是...珍姐的"天賦本錢"很令我好奇 , 為什麼一定要認識咗妳, 又或者要唔係正行才可以見證; 就是不可以即是正行, 又不用"認識"妳呢?? 又唔見我識咗口琴王la...
HTBROKE1
原帖由 weakest 於 2008-7-26 03:26 發表

http://amp.exchristian.hk/forum/index.php?action=thread&tid=2011&extra=page%3D1

但是...珍姐的"天賦本錢"很令我好奇 , 為什麼一定要認識咗妳, 又或者要唔係正行才可以見證; 就是不 ...

女孩子見生比較怕醜嘛~~~
prussianz
原帖由 weakest 於 2008-7-26 03:26 發表

http://amp.exchristian.hk/forum/index.php?action=thread&tid=2011&extra=page%3D1

但是...珍姐的"天賦本錢"很令我好奇 , 為什麼一定要認識咗妳, 又或者要唔係正行才可以見證; 就是不 ...

就是不可以即是正行, 又不用"認識"妳呢??

h:

sorry  , 你講muck aa ??

Jennifer
那是口琴王大方又不拘小節啫...唔代表個個都係咁
抽刀斷水
我最喜歡大方又不拘小節的女生了。
prussianz
原帖由 Jennifer 於 2008-7-26 17:38 發表
那是口琴王大方又不拘小節啫...唔代表個個都係咁

h:
o甘,
你即系 : :::::
你自己 話比我聽,
你 同 口琴王 相比,
你 顯得 [o五o] 大方 laa

h:

你....
你.....
你 連 一個 小妹妹
你 都 比 [o五o] 上,u have broken my hearts

HTBROKE1
原帖由 prussianz 於 2008-7-26 20:25 發表

h:
o甘,
你即系 : :::::
你自己 話比我聽,
你 同 口琴王 相比,
你 顯得 [o五o] 大方 laa

h:

你....
你.....
你 連 一個 小妹妹
你 都 比 [o五o] 上,u have broken my hearts

...

喂喂喂~~"Heart Broke One "E個名係阿伯我專用GA WO~~細路~~

等等,hearts???你有幾多個心呀??

prussianz
原帖由 HTBROKE1 於 2008-7-26 21:22 發表

喂喂喂~~"Heart Broke One "E個名係阿伯我專用GA WO~~細路~~

o華,HT 伯伯 你 [人中] [亞心] 過 基教gae 獨壩天下 g 野心 worr
prussianz
原帖由 HTBROKE1 於 2008-7-26 21:22 發表

一個人 2條心, [o五o] 系 多 o者,

我 除 [o左] 對 花姐 有心g外,
我 對 你 都好有心 gaa

你 知 laa,
你 [o甘] [青見] [人子]

我 頂 你 [o五o] 順 o麻