返回列表 回覆 發帖

女生的G-點潮吹與耶穌

女性的G-點潮吹與耶穌

女生的G-點, 位於那裡, 唔使我講你都知

如果在性事中給予剌激, 女生當高潮迭起, 呤聲綿綿, 甚至出現潮吹咁講.
網上也有不少人教路, 如何要勾起中指, C-字型咁, R-R-R.

當人體生理學者去解剖女生陰道內壁那位置時, 實在又是找不到那G-點所在地是有甚麼特別的組織, 神經.
所以有說:G-點跟本不存在,
說有 G-點高潮的 女生是在扮野.

說有G-點的女生又實牙實齒咁話: 我明明係有咁既高潮, 你無唶,
我那處俾人掂幾野便high到入心入肺, 亞媽姓乜都唔記得.....係咪哎媽爹?
你無G-點是你有缺陷咋, 你不知甚麼是高潮!!!你不是一個完整的女性.

實際....女生有無G點呢?

有人說有耶穌, 與耶穌同行.
實際上有無耶穌這樣人在眼前.
有人便說這人扮野, 跟本無耶穌.
這人反駁說:此生體驗不到神, 是你的缺陷, 你的人生枉費了.
我那處俾人掂幾野便high到入心入肺, 亞媽姓乜都唔記得.....係咪哎媽爹?
beebeechan 發表於 2010/5/12 15:33

您擘開俾我伸入去捅幾嘢睇下您high到入心入肺之時的表情先有得討論嘛。費事講完一大輪發現原來您自己都冇G點,咪盞屐氣
果然無估錯
你是一個爭住回帖
呢個話題岩哂你
科學家研究千八孖女
證女人沒神秘 G點

http://exchristian.hk/forum/viewthread.php?tid=4450
回復 3# beebeechan
冇爭住呀。我見咁耐都冇人回我先回咋
各位可憑拎睇下呢條粉腸如何執我二攤
http://exchristian.hk/forum/view ... mp;highlight=G-spot
Don't know where God is but the Devil is in the details
哈哈...
你個G-點仲未殘喎

我個G點勁dee...有圖睇
(貼幅相...好無?)

beebeechan (BB) 的腦袋與耶穌

BB 的腦袋, 位於那裡, 唔使我講你都知

如果在聖事中給予剌激, BB當高潮迭起, 呤聲綿綿, 甚至出現潮吹咁講.
網上也有不少人教路, 如何要豎起中指, 山字型咁, 隊–隊–隊.

當人體生理學者去解剖BB柚柚位置時, 實在又是找不到那腦袋所在地是有甚麼特別的組織, 神經.
所以有說:BB的腦袋跟本不存在,
說BB的思考是在扮野.

說有BB的腦袋又實牙實齒咁話: BB明明係有咁既思考, 你無唶,
我那處俾BB既思考掂幾野便high到入心入肺, 亞媽姓乜都唔記得.....係咪哎媽爹?
你無思考是你有缺陷咋, 你不知甚麼是思考!!!你不是一個完整的人.

實際....BB 有無腦袋呢?

有人說有耶穌, 與耶穌同行.
實際上有無耶穌這樣人在眼前.
有人便說這人扮野, 跟本無耶穌.
這人反駁說:此生體驗不到神, 是你的缺陷, 你的人生枉費了.

閣下咀型也不錯
閣下咀型也不錯

What a fine cartoon of a pastor.

回復 10# beebeechan

食酸梅干變超人都係咁面口喎

或者 ,你最愛這個

1樓  我笑了

寫的不錯

G點大概是處發性的巴.

他將基督耶穌比喻為G點
回復 13# dior13dior13

即係話要被人 X 過, 先知道有無耶稣 (G 點),
咁耶穌咪好可憐, 連基基都 X 他!
回復 14# 方方土

習慣咗就得啦
我覺得睇對手囉!睇你有冇本事搵到G點?!?

阿“上帝”都係攪左阿瑪利,然後叫阿約瑟食死貓,後有阿“耶”,咁你都信阿瑪利係處女,點解唔信有G點???條女話有迷有!不過可能要問下阿瑪利有冇喎!?!
LCM-Maths
高級模式 | 發新話題
換一個