神級解放軍
用EZ:
http://www.softking.com.tw/soft/clickcount.asp?fid3=22828

上 yahoo 起勢 search 反基既網,比如:【超短基版FAQ】
十幾部機一齊較到最快既話可能上到人氣榜,
但系我未試過,唔知得唔得。
淚兒
回復 20# beebeechan

廁格放香薰有幾咁與眾不同 ,沒見過世面就懶巴閉 ,典型耶徒特徵之一:自大

耶穌去到猶太人堆, 都係講dee唔岩聽既話, 忠言必逆耳
若是講擦鞋話, 便無意思了
--係架 ,我們去到耶徒埋都係咁了

在糞坑上放屁
威力不大
--你想糞坑上放屁有咩威力??
beebeechan
回復  beebeechan

廁格放香薰有幾咁與眾不同 ,沒見過世面就懶巴閉 ,典型耶徒特徵之一:自大
00:23

係呢版, 對住你同雞姦文咁既對手, 又真係大得起有餘囉
beebeechan

,沒見過世面就懶巴閉 ,
00:23

有勞你講講, 世面係點樣架?
側耳細聽 .......
(可惜無聲)
神級解放軍
回復 24# beebeechan

冇計啦,有人選擇性失聰
beebeechan

冇計啦,有人選擇性失聰
神級解放軍 發表於 2010/5/31 06:45

o下......講咩話...
「塞窿?」

係架
我聾架
有話「講」清楚一點
匿名
回復 24# beebeechan

世面係……好多自稱被魔鬼誘惑去姦淫女童﹑雞姦男孩的神父牧師……
厚顏無恥在法庭上堅持是被魔鬼誘惑= =

明明做得咁爽,仲將件事推比其他野……呢D就係世道。
beebeechan

世面係……好多自稱被魔鬼誘惑去姦淫女童﹑雞姦男孩的神父牧師……
厚顏無恥在法庭上 ...
Guest from 183.178.189.x 發表於 2010/6/2 10:51

係咪講完唔使坐監唶?

你都可以自辯時講係被魔鬼引誘架啵.....講完咪齊齊收監囉

法庭不會阻止你用甚麼理由來求情自辯
不過....用受魔鬼引誘呢條橋......有效咩?
淚兒
回復 28# beebeechan

咁即係你和我們聊天 ,我們遇到你說的不合理 ,邏輯錯誤的對話 ,你就自辯話係被魔鬼引誘架啵.....
講完你米收皮??
    我們不會阻止你用甚麼理由來求情自辯
不過....用受魔鬼引誘呢條橋......有效咩?
明明做得咁爽,仲將件事推比其他野……呢D就係世道。
沙文
呢個web唔反姐,我係超短基版FAQ都反得幾勁架喇。
抽刀斷水 發表於 2010/5/29 04:32

您只在超短基版FAQ反基,但另一方面則特登創立一個不反基之web, 咁即係反基反得頗有保留啦,您咁都想上榜?
beebeechan
咁即係你和我們聊天 ,我們遇到你說的不合理 ,邏輯錯誤的對話 ,你就自辯話係被魔鬼引誘架啵.....
講完你米收皮??
.
淚兒 發表於 2010/6/2 14:46

用客氣話講:
我對理解你句野dee難度咁囉

用簡單句, 即係:
你想講乜?
beebeechan
您只在超短基版FAQ反基,但另一方面則特登創立一個不反基之web, 咁即係反基反得頗有保留啦,您咁都想上榜? ...
沙文 發表於 2010/6/5 21:30

連書都出唔到一本
點上榜?

寫本反基書, 賣佢一, 二百萬本
(無出版商同你出就自費)