返回列表 回覆 發帖

[分享] 過癮!!離神者之家!!

過癮離神者之家??
Guest from 121.202.38.x 發表於 2011/4/3 21:18

離"佛"者之家
佛你老母
佛你老母
dior13dior13 發表於 2011/4/4 04:29

腥葷大師:「佛你老母??? 善哉~善哉~」
離"佛"者之家
Guest from 121.202.38.x 發表於 2011/4/4 00:52

不如整番個(離"離教者之家 ")更加過癮..
未嘗不可
"離教者之家 "一早要離啦~

一群粗口爛舌的爛仔
Guest from 121.202.93.x 發表於 2011/4/6 20:05

基督教一早要離啦,一群粗口爛舌的爛仔。
基督教一早要離啦,一群粗口爛舌的爛仔。
hellboy 發表於 2011/4/6 20:08

讚成, 真係見到些對空氣講話的人就好笑!
傻傻離教者:「各位,千萬不要進教,只會有入冇出,你永沒番身機會...」

明顯在示範自摑功!!..
傻傻離教者:「各位,千萬不要進教,只會有入冇出,你永沒番身機會...」

明顯在示範自摑功!!.. ...
Guest from 121.202.89.x 發表於 2011/4/7 19:30

點會有入無出?我就是成功出教的例子啦。
點會有入無出?我就是成功出教的例子啦。
hellboy 發表於 2011/4/7 20:06

入教有領洗紙, 有受浸儀式
出教可有「離教紙」, 可有去浸儀式?

你係咪把不返教會當成離教先?
教會......你跟本「入」過未?
您畫龜啦

[img[/img]
Don't know where God is but the Devil is in the details

你係咪把不返教會當成離教先?
教會...... ...
beebeechan 發表於 2011/4/7 21:59

我受左洗咖喇。不過未受洗都不代表未入教,信教一刻已經入左教,受洗只是代表曾立志要跟隨耶穌,其實你識唔識咖?

離教是個人意願,拋棄信仰,根本唔需要儀式,只需要一個決定,不過如果遲啲有成熟的服務提供,我都會考慮。
您畫龜啦

[/img]
沙文 發表於 2011/4/7 22:11

你唔係咁硬膠用三英鎊去買左張咁野呀

你不如做多次老襯哩

24美元一件底衫!
我受左洗咖喇。不過未受洗都不代表未入教,信教一刻已經入左教,受洗只是代表曾立志要跟隨耶穌,其實你識 ...
hellboy 發表於 2011/4/8 12:11

你估信耶穌係信佛, 係屋企揭兩野佛經就自稱佛徒咩
我受左洗咖喇。不過未受洗都不代表未入教,信教一刻已經入左教,
hellboy 發表於 2011/4/8 12:11

你真係唔識
你估信耶穌係信佛, 係屋企揭兩野佛經就自稱佛徒咩
beebeechan 發表於 2011/4/8 13:35

揭兩野佛經,又點同決志信耶穌呀,膠僕。
你真係唔識
beebeechan 發表於 2011/4/8 13:36

你以為受洗先喺入教,喺你的錯誤。我記得當年我上慕道班,個導師同我講過,就算你未領洗,只要過左收錄禮,死左都一樣可以葬喺天主教墳場。而一生未信耶穌,死前突然領洗的,都不可以葬於天主教墳場。可見決志才是入教的根據。
回復 14# beebeechan

抵到爛啦。您公開自從攞領洗紙之後俾咗幾多神父買底褲,睇下邊個係老襯
beebeechan 發表於 2011/4/7 21:59

既有離教紙,又有去浸儀式:
高級模式 | 發新話題
換一個