返回列表 回覆 發帖

挪亞是怎樣帶...............上方舟的?

挪亞是怎樣帶北極熊,南極的企鵝,西方國家的火雞,中國的熊貓,澳洲的袋鼠上方舟的?
用搖控.......
用搖控.......
beebeechan 發表於 2011/12/15 10:54

又係廢話,原來你是「廢話王」
又係廢話,原來你是「廢話王」
芝士蛋糕 發表於 2011/12/15 12:29

廢問得廢答嘛
點解認為係廢問既?
支持鼓勵每位離教者 › 閹割神父 刻不容緩 ‹

前車可鑑, 因為無論點答佢都會話係廢話,
咁我又何必同佢認真先?

点回應聖經都是假的.
芝士蛋糕 發表於 2011/12/9 09:36

咁佢食自己囉.

我有愛心熱血, 也有認真, 但不會賤沽.
quote bbc:"我有愛心熱血..."

但系嗰嗰都话你冷血喔!与事实不符!

但系嗰嗰都话你冷血喔!与事实不符!
ali 發表於 2011/12/15 23:12

李天命叫你呢種膠論為:
訴諸民眾

中世紀時, 個個都話日繞地轉架, 伽里略講野與事實不符, 所以, 佢抵坐牢?
我都讲过;众人皆醉你毒醒
我都讲过;众人皆醉你毒醒
ali 發表於 2011/12/16 00:20

仲好采, 你明白你是醉, 我是醒
quote:"..李天命叫你呢種..."

居然用李天命嚟噠我!

唔好话唔俾机会你啦!唔该攞D证据俾大家睇吓你嘅”愛心&熱血“
quote:"..李天命叫你呢種..."

居然用李天命嚟噠我!
..
ali 發表於 2011/12/16 01:04

呢d叫「一針見血」
用遙控這事是真的,因為天主常常用遙控控制bbc去北極捉企鵝姦一姦.
廢問得廢答嘛
beebeechan 發表於 2011/12/15 12:39

你終於自認「廢答」喇
好难得bbc能够面对现实
你終於自認「廢答」喇
芝士蛋糕 發表於 2011/12/16 10:35

首先你也得認同你是在「廢問」先。
"...你毒醒.." 系话你中咗基(毒)然后(醒)番!
bbc成功拉開問題,好勁阿
路人甲
首先你也得認同你是在「廢問」先。
beebeechan 發表於 2011/12/16 13:19

是想知~挪亞是怎樣帶北極熊,南極的企鵝,西方國家的火雞,中國的熊貓,澳洲的袋鼠上方舟的?
要怎樣問才不是「廢問」呢?
D動物自動入去,因動物好聰明,能感地池,動物在災難前會走到安全地方。

我們是動物,所以香港有災難應去挪亞荒周到食自助餐。(廢答中之廢答加Gag,串我者請樓下。)
道可道,非常道。名可名,非常名。
高級模式 | 發新話題
換一個