返回列表 回覆 發帖

點解家長唔係趕緊稟神求助?

您都唔識行情茄, 究竟您有冇去過 Disneyland咖?
沙文 發表於 2017/3/6 07:20

為左慳過廿皮美金, 搭飛機去LA呀.....
您都唔識行情茄, 究竟您有冇去過 Disneyland咖?
沙文 發表於 2017/3/6 07:20

你真唔曉美加行情哩....
晨鳥通常都平d架哩
香港迪士尼咁豆泥, 梗係唔去啦。
Don't know where God is but the Devil is in the details
香港迪士尼咁豆泥, 梗係唔去啦。
沙文 發表於 2017/3/6 07:58

咁去巴西個成人迪士尼哩
過幾年等個仔夠稱先帶佢去gap year啦
Don't know where God is but the Devil is in the details
過幾年等個仔夠稱先帶佢去gap year啦
沙文 發表於 2017/3/6 08:54

兒童版迪士尼一樣有野目及

貴會嘅 member's club仲激啦
沙文 發表於 2017/3/6 10:57

你係咪想申請張九折咭
你細時唔聽話
你老母都唔俾錢你去買變型金剛玩哩。
beebeechan 發表於 2017/3/6 03:29

BB仔,你够聽話嘞啩。爺爺點條好路你行啦。
求移鼠將妖酋鎖住響呢度,你番歸瞓大覺,而唔係你俾人用條鎖練鎖住踎響度。
正戇狗!
BB仔,你够聽話嘞啩。爺爺點條好路你行啦。
求移鼠將妖酋鎖住響呢度,你番歸瞓大覺,而唔係你俾人用條鎖練 ...
旁觀者 2017/3/7 01:19 提交

都唔知你想翕乜春夏秋冬
回覆 48# beebeechan

members only,  9折卡冇用嘅。
我又唔係唔夠錢,我唔夠賤之嘛
回覆  beebeechan

members only,  9折卡冇用嘅。
我又唔係唔夠錢,我唔夠賤之嘛
沙文 發表於 2017/3/7 13:02

你係夠錢, 亦唔算好賤
可惜只係智商淺唶。
腦袋只用來盛妖言謠言
有冇人話過畀您聽, 弱智人仕之中, 您嘅中文程度算係好低?
中文程度同智商一樣,係講「高低」嘅。畀人插, 就講深淺
好似您咁畀人插, 就係插得好深, 唔係好淺。
畀人插, 就講「深淺」。
好似您咁畀人插, 就係插得好深, 唔係好淺。
沙文 發表於 2017/3/7 20:25

唔係, 日常用法唔係咁既

拿, 2005年既經典名片: 《香港情侶在布吉》
裡邊條女就係咁講既:
「咦~啞!!~~~~你唔好咁入丫,好衰架!」

唔係叫『你唔好咁深既』
有冇人話過畀您聽, 弱智人仕之中, 您嘅中文程度算係好低?
中文程度同智商一樣,係講「高低」嘅。
沙文 發表於 2017/3/7 20:25

唔鍾意『淺』, 咁用『殘』囉。
talking about殘, 又有一件事可見邪儍瑕其實並唔係聖教會吹到咁叻。   
佢好 mind 人地送羊要冇殘疾:
6:14        他要將供物奉給耶和華、就是一隻沒有殘疾一歲的公羊羔、作燔祭、一隻沒有殘疾一歲的母羊羔、作贖罪祭、和一隻沒有殘疾的公綿羊、作平安祭、

但係, 若然佢乜都醫都得好, 又駛乜咁緊張隻羊嘅殘疾呢?  收咗佢,醫番好咪得咯。
若果要揸正黎做, 咁亞伯拉罕都唔驶緊張:「 My Lord, 我個仔雖係冇殘,唯是有冇疾則未必一眼睇得,等我帶佢番去做一次詳細 body check然後先決定是否可以奉獻畀過您。 就算係 lazy eye都係疾, 唔畀得您咖! 」
若果要揸正黎做, 咁亞伯拉罕都唔驶緊張:「 My Lord, 我個仔雖係冇殘,唯是有冇疾則未必一眼睇得,等我帶佢番去做一次詳細 body check然後先決定是否可以奉獻畀過您。 就算係 lazy eye都係疾, 唔畀得您咖! 」
沙文 發表於 2017/3/8 01:06

唔知報名選香港小姐, 
需唔需要交過往三年驗身報告, 証明無血糖高, 無壓高,無對茲卡檢驗呈陽性反應,
最重要係處女証明書
有埋警察部發既良民証仲好。
我老婆生過仔唔得嘞:
  1.女性
  2.年齡17歲至25歲
  3.持有有效香港身份證或護照或出世紙
  4.報名前在香港連續居住或前後居留合共兩年
  5.由一位符合相應條件的提名人提名
  6.不受任何合約束縛,以致不能履行港姐合約
  7.非TVB或附屬公司僱員
  8.從未結婚,從未懷孕
其實,可唔可以告佢歧視呢?
生过仔都可以係小姐啫。有咩理由生過仔就唔做得香港小姐?
高級模式 | 發新話題
換一個