返回列表 回覆 發帖

[原創作品] 捍衛思想自由 抗拒耶教洗腦

點解唔讀印度史, 有點偏頗啵
印度也是文明古國
beebeechan 發表於 2012/9/18 18:15

西史有講印度,唔似宗教堂,絕口不提希特拉是基督徒,聽馬丁路德話去殺猶太人報復千幾年前猶太人害死耶穌
錯誤比喻
kam 發表於 2012/9/18 19:10

無料回應
西史有講印度,唔似宗教堂,絕口不提希特拉是基督徒,聽馬丁路德話去殺猶太人報復千幾年前猶太人害死耶穌 ...
kam 發表於 2012/9/18 19:13

幾時去殺猶太人變成了是基督徒的使命?
白痴。
西史有講印度,唔似宗教堂,絕口不提希特拉是基督徒,聽馬丁路德話去殺猶太人報復千幾年前猶太人害死耶穌 ...

係呀,唔知你讀完後對亞克巴大帝認識了幾多。

乜希特拉殺猶太是要為耶穌報仇咩? 有咩文獻可以支持一下你呢個狗噏!
希特拉也殺斯拉夫人,又是為誰報仇咁呢?

白白痴痴,語無倫次。
無料回應
beebeechan 發表於 2012/9/19 06:22

你繼續逃避現實啦
幾時去殺猶太人變成了是基督徒的使命?
白痴。
beebeechan 發表於 2012/9/19 06:25

你在搜尋器輸入“為什麼希特拉殺猶太人?”就會見到,
不過教會絕口不提,難怪你聽到後咁大反應
乜希特拉殺猶太是要為耶穌報仇咩? 有咩文獻可以支持一下你呢個狗噏!
希特拉也殺斯拉夫人,又是為誰報仇 ...
beebeechan 發表於 2012/9/19 06:38

這是基督徒的見證,在搜尋器上隨手可得的資料都可以當無然後發惡鬧人,
我們亦可見教會洗腦之深
挑。。。在搜索器打希特拉殺毛澤東都有'資料'彈出黎哩。膠膠。
咁有勞你先多了解香港教育體制才好發謬論。
beebeechan 發表於 2012/9/18 10:16

BB仔,你咁懂香港教育制度,你能告訴爺爺由妖教組織全資建校的是多少間?由港府津貼建校的是多少間?它們的比率是多少嗎?
其實,最重要的不是津貼不津貼的問題,而是為什麼津貼的問題。既然妖教那麼好,何以英國佬、意大利佬不津貼妖教在自己國內「辦學」,或乾脆全部由妖教主持教育就行了。為什麼英國佬要偏要津貼妖教在香港「辦學」?BB仔,你「攝」高枕頭好好想想吧。
挑。。。在搜索器打希特拉殺毛澤東都有'資料'彈出黎哩。膠膠。
beebeechan 發表於 2012/9/19 10:46

我根據你說在搜尋器輸入希特拉殺毛澤東,結果係搵唔到,
只顯示了希特拉和毛澤東的一些資料
由港府津貼建校的是多少間?它們 ...
旁觀者 發表於 2012/9/19 11:48

就憑你呢句就知你是香港教育體制門外漢。
甚至未係香港讀過書。
點呀接受到希特拉殺猶太人係幫耶穌報仇未?
就憑你呢句就知你是香港教育體制門外漢。
甚至未係香港讀過書。
beebeechan 發表於 2012/9/21 20:42

你還未答爺爺.
基督徒beebeechan潛完水未?
高級模式 | 發新話題
換一個