返回列表 回覆 發帖

[分享] 教徒阿叔落井下石差D被姦女

有d人偏要在8號風球時去滑浪, 浸瓜左時又埋怨無救生員當值
最慘係有人指出遇事者不顧自身安全時, 卻俾人話係落井下石, 冷血咁話!

有d人為了反基, 寧不要公理,常理
好比耶路撒冷的猶太人, 寧可釋放強盜巴肋巴, 也要釘死耶穌.
樓上, 你覺得女人被人強姦等同於8號風球時去滑浪, 浸瓜左時又埋怨無救生員當值?

咁如果你女親人, 女性朋友, 女朋友, 妻子遇上被姦被非禮, 你第一時間會不會質問佢當天的衣著打扮, 事發時的身體狀況? 是否主動被動言行衣著引誘對方. 定還是即時好嬲個作案者和安慰對方?

Guest from 42.98.163.x 發表於 2012/11/10 00:54

唔係個個受姦女子都是自招的。
不過。。。
在這個個案中, 受姦女子的所為, 係咪猶如8號風球去滑浪
現在是以是邊以上個案來論, 不是你, 我的女人受姦

看來係你有公理, 卻無常理
咁我便要少理
我問你是否果位死光眼因為那哥仔看來沉醉於香討的性事版

八號風球去滑浪. 那人是一心求刺激 (目的), 自 ...
Guest from 42.98.163.x 發表於 2012/11/10 02:49

你好似第一日做香港人耶? 定係訪港自由行?
睇你口音咁地道, 成個香港人哩.....乜咁單純呀?
邊個後生仔唔知老蘭係乜地方?
大佬, 警察巡夜都要行孖咇哩, 一個女子單拖蒲蘭桂坊
仲要蒲到凌晨, 仲要飲到大哂....
雖則, 你可以話: 咩...犯法呀!!
咁8號風球去滑浪都係無犯法架
8號風球去滑浪都係無犯法架 well as I said it was totally different from being raped
Guest from 42.98.163.x 發表於 2012/11/11 02:27

but you never have showed us how they are different
blah blah blah is not an argument
..... well as I said ......

Guest from 42.98.163.x 發表於 2012/11/11 02:27

Who care what you have said..........just BS!
回覆  beebeechan
咁都睇唔明?

.
Guest from 112.120.69.x 發表於 2012/11/12 16:13

你好似第一日做香港人耶? 定係訪港自由行?
睇你口音咁地道, 成個香港人哩.....乜咁單純呀?
邊個後生仔唔知老蘭係乜地方?
大佬, 警察巡夜都要行孖咇哩, 一個女子單拖蒲蘭桂坊
仲要蒲到凌晨, 仲要飲到大哂....
雖則, 你可以話: 咩...犯法呀!!
咁8號風球去滑浪都係無犯法架

咁都睇唔明?!

你係到炒冷飯咩?
(我都無叫冷飯)
用呢個例子又如何?

天主教男童明知教會持續不斷出現眾多孌童事件,禁慾的神父對男童很危險,依然無懼 ...
抽刀斷水 發表於 2012/11/12 20:08

父母明明知過馬路, 街上壞人多,
依然無懼俾子女出街

(你第日記得要搵住抽仔, 唔好俾佢出街)
高級模式 | 發新話題
換一個