返回列表 回覆 發帖

[轉載] 基督教輪迴論

基督教輪迴論的消逝 : 論大公會議是如何扭曲教義的
鄭偉謙

"基督宗教基本上只是若干人為了 ...
liberale 發表於 2013/2/6 20:36

呵呵...亞秦先生
乜你個網頁近日點擊欠佳咩?
要係呢到拉客, 扯皮條呀?
回覆  beebeechan

呵呵...小蜂
乜您老細力不從心食偉哥都唔掂,搞到黯然收皮咁慘淡收場咩?

咁樣衰收尾,  ...
沙文 發表於 2013/2/12 11:05

你有機會84歲先講哩....
佢就証實左能活至84

俾你84歲仲係到都未必有佢咁既身子, 或者你要吊鹽水, 插屎袋, 終年無休訓係張牀到, 連仆係街上的機會也沒有
大擰把人100歲身子好過佢識舞劍切佢添啦

其實成個顛鼠教都唔想呢位前納粹霸住個屎坑
大家都有眼見,佢一話 ...
沙文 發表於 2013/2/12 13:01

哇......100歲又舞大關刀.....勁

挑....亞當936歲大長壽添
你得唔得呢?
佢得就唔卵駛收皮啦
沙文 發表於 2013/2/13 00:27

乜你又記得亞當係嗒左個禁果咩?
所以, 佢要死...以後的人也要死

你d經文, 真係識一忽時又忘記了那一忽
唔曉貫通
死就冇所謂, 做教宗做到未死得就趕住收檔, 咁就夠肉酸啦
沙文 發表於 2013/2/13 01:06

又係你貼JPII 相出黎嘲笑人做到死都無得收檔啵.....仆係到都要做唔肉酸哩咩?
你d正一用前言打後乳
死就冇所謂,

我以為你係唔使死添
死就冇所謂, 做教宗做到未死得就趕住收檔, 咁就夠肉酸啦

我放長隻眼睇你84歲時仲有無力出大埸面
可能佢睇到顛鼠教氣數將盡, 不如趁早收皮冇眼睇啦, 又唔怪得哂佢茄 ...
沙文 發表於 2013/2/13 01:22

你又唔記得左耶穌都話佢「好快返黎」, 一講就係二千年未見腳步聲咩?
「氣數將盡」照字長都起碼有2000年哩...數筆劃就6000年都唔止
我都係bok完嘢就同條女講話落街買包煙「好快返黎」, 咁就甩身鬆人。I'll be back呢句真係幾型仔咖

...
沙文 發表於 2013/2/13 01:47

囡囡有第二個客等緊,你事畢哩仲唔走托咩
咁就甩身鬆人。I'll be back呢句真係幾型仔咖

...

講得出做得到架, 例如, 佢話: I shall return
三年後, 佢就返來了
I'll be back呢句真係幾型仔咖

...

唔知你準備好耶穌返黎未咋....使唔使俾多廿分鐘你?

回覆  beebeechan
三年都好耐吓顧lu喎, 不過都好過耶穌呢個漏氣袋。

点解耶穌咁漏氣?嗱,其實係有科学解 ...
沙文 發表於 2013/2/13 03:08

你唔抵得你老婆咁漏氣, 所以成日要塞住佢個窿耶?

溫馨提示:
你都唔好屙咁多屎, 免得漏左到氣
我老婆冇氣漏,
沙文 發表於 2013/2/13 03:23

咁咪谷舊氣囉?
高級模式 | 發新話題
換一個