返回列表 回覆 發帖

Hellboy決戰教會教徒耶毒焦點評述(二)

一睇就知你認識歷史真係好嘛嘛。
有排教,不過,我不會怕悶,怕攰。 ...
beebeechan 發表於 2013/6/2 16:40

我可以陪你玩到5點3,之後要出去食飯。你自問有野教我,唔該你快啲。
你地玩車輪戰呀?一個廢up完又到一個,我好支力呀福街。你有理據唔該你全部攞晒出嚟。 ...
hellboy 發表於 2013/6/2 16:25

係呢個壇了解我既人都知我唔會一輪咀咁講哂出黎。
要呦就繼點黎。
咁又喺,耶和華啲種喺特別邪惡的。亞當第二個仔已經曉殺大佬。
hellboy 發表於 2013/6/2 16:35

呢個就係原罪作怪。
創世紀教左你原罪係點由來。
只要係人,便有罪性,不論是基徒,非基也好。
係呢個壇了解我既人都知我唔會一輪咀咁講哂出黎。
要呦就繼點黎。
beebeechan 發表於 2013/6/2 16:44

你講夠廢話未,唔該你入正題,如果你有料既,我洗耳恭聽。
我可以陪你玩到5點3,之後要出去食飯。你自問有野教我,唔該你快啲。
hellboy 發表於 2013/6/2 16:43

我無野問你,係教你,
批判你
呢個就係原罪作怪。
創世紀教左你原罪係點由來。
只要係人,便有罪性,不論是基徒,非基也好。 ...
beebeechan 發表於 2013/6/2 16:47

亞當夏娃唔喺人類的唯一始祖,甚至不是人類始祖,詳情見我的見證,所以無原罪,無原罪,就無罪性,但是基徒唔同,佢地有聖靈感動,基督徒所有的行為都與聖靈感動有關,由於是聖靈感動後的基督徒會殺人放火強姦,所以聖靈是魔鬼,答完。
hellboy 發表於 2013/6/2 16:43

你講夠廢話未,唔該你入正題。
你講夠廢話未,唔該你入正題。
beebeechan 發表於 2013/6/2 16:49

你到底喺想同我玩,定喺喺到互串?
亞當夏娃唔喺人類的唯一始祖,甚至不是人類始祖,詳情見我的見證,所以無原罪,答完。 ...
hellboy 發表於 2013/6/2 16:49

咁唔係亞當子孫既人類始祖又點黎?
你答完,但係仲多左問題,
唔答好過答。

消防員去救火,愈救愈火猛咁。
咁唔係亞當子孫既人類始祖又點黎?
你答完,但係仲多左問題,
唔答好過答。 ...
beebeechan 發表於 2013/6/2 16:52

唔知,但中國人就大至有個方向,可能是進化出來,亦可能是幾個中國大神如盤古女媧做出來,亦可能是中國幾個大神合理催使進化而嚟,總之我知道自己與耶和華無關,便不受他的管轄便可以。
你到底喺想同我玩,定喺喺到互串?
hellboy 發表於 2013/6/2 16:51

睇你點回應我囉。
你有料拎到出黎,我就會俾多少少料你。
你廢翕,我九翕
竹門對竹門。
睇你點回應我囉。
你有料拎到出黎,我就會俾多少少料你。
你廢翕,我九翕
竹門對竹門。 ...
beebeechan 發表於 2013/6/2 16:55

本公子仲有15分鐘同你玩,你仲有無問題?
基督徒所有的行為都與聖靈感動有關,

hellboy 發表於 2013/6/2 16:49

包不包括屙屎放屁?
你學壞師啵!
唔知,但中國人就大至有個方向,可能是進化出來,亦可能是幾個中國大神如盤古女媧做出來,亦可能是中國幾 ...
hellboy 發表於 2013/6/2 16:54

要留意,人出現的時候,必定是一批過。
本公子仲有15分鐘同你玩,你仲有無問題?
hellboy 發表於 2013/6/2 16:57

本座有三粒鐘。
beebee姐咁快認輸喇?喺咪認輸喇?認輸我走喇。
唔知,

係囉。。。你唔知,但又講野太多。
可唔可以知多少少先九翕?
包不包括屙屎放屁?
你學壞師啵!
beebeechan 發表於 2013/6/2 16:58

你明知聖靈感動是指靈性上的事情,不包括拉屎放屁,你喺有心同我玩唔該你唔好講廢話。
本座有三粒鐘。
beebeechan 發表於 2013/6/2 16:59

仲有11分鐘
唔知,可能是幾個中國大神如盤古女媧做出來

女媧又有無吩咐你xx在她臉上?

可唔可以知多少少先九翕?
高級模式 | 發新話題
換一個