返回列表 回覆 發帖

祝各位中秋節快樂暨中秋大坑火龍遊記

原帖由 沙文 於 2007-9-25 15:43 發表
基本上,中秋節是慶祝老婆走路的。

嫦娥應悔偷靈藥,碧海青天夜夜心

祝大家中秋快樂。

乜你依家好想老婆走佬咩????
花開花落花無缺!

對付教徒三式: 不主動、 不抗拒、 不負責!

原帖由 抽刀斷水 於 2007-9-26 23:31 發表

為你撰書一封:

師妹:

近況可好?我已添了一名不信仔仔,閒時逗樂,頗有天倫之樂,勿念。希望你也能在芸芸眾生中找到屬於你的幸福,我知道平凡小輩配你不起,如蒙不棄,我可介紹離教者之家網主給你。他雖不及沙文文韜武略 ...

照數計, 羅莎蓮憑證比抽水你仲要大五六年
你咁都岩呀?
花開花落花無缺!

原帖由 沙文 於 2007-9-27 01:06 發表
佢都差唔多4張嫁啦........即使師伯唔介意,我嘅心情都其實係好矛盾、好痛苦嘅。
我不斷同自己講,應該祝福佢早喲嫁人,但係,其實我會將任何想追師妹的人當做鄰村小霸王處理.......

唔知點解,我總係有預感,始終都會有一日,我 ...

十個男人 九個對自己仲有感情既人都會呢種諗法...至於第十個只是換個性別而已
花開花落花無缺!

原帖由 沙文 於 2007-9-27 01:12 發表
原來.....唔係凈係我咁卑鄙

你以前係一軛區版主wor  呢d野你冇理由唔明  依家未扮無知~
花開花落花無缺!

原帖由 抽刀斷水 於 2007-9-27 01:17 發表

真愛又豈能受年齡之隔?更何況只是五六年的光陰而已,鬼叫你遲遲未見執行姊妹帶領姊妹計劃咩?我呢個教主等待獻羔多時仍未見任何蹤影,心急如焚之心你又怎能不了解呢? ...

呢d野  你搵一軛版主做啦  我退左休好耐
花開花落花無缺!

原帖由 沙文 於 2007-9-27 01:18 發表
我幾時有做過一軛版主呀?要好high class先做到嘅

你自己唔做之嘛
花開花落花無缺!

原帖由 抽刀斷水 於 2007-9-27 01:22 發表

哼。原來退休的真正原因,只因未能兌現當年的施政計劃。
謎團完全解開了。

你攪清楚先後次序先啦 h:
花開花落花無缺!

原帖由 沙文 於 2007-9-27 01:40 發表
天下女子甚多,10步之內豈無芳草,做咩您係都要猴住我師妹?

莫非........您呢種係叫做「楊過情意結」?最衰係金庸。

倪匡都有份架  你有冇睇佢衛斯理既第一冊"鑽石花"呀? 女主角連女都生埋成十六歲啦 佢都照溝
花開花落花無缺!

原帖由 沙文 於 2007-9-27 14:59 發表
唔記得喎,白素個陣有個女咩?

計起數離  白素最少係衛斯理第三任女人
第一任係少年時的祝香香  青梅竹馬
第二全係鑽石花中的黎明玟  30出頭 已有一女
第三任先係白素  完美情人
花開花落花無缺!

原帖由 抽刀斷水 於 2007-9-27 17:38 發表
唔好講埋D楊過情意結、戀母、仔大女大果D野啦,只係我見沙文筆墨下的羅沙蓮,形容得咁完美,咁適逢明月高掛,斯人獨憔悴,一時想幫下佳人之嘛。 ...

一句講哂 ~ 思春中
花開花落花無缺!

原帖由 沙文 於 2007-9-29 21:16 發表
我有聽到啦。聽唔到就唔駛咁閉翳啦。所以,「愛情兩個字好辛苦」先係唱我。
但係,我總是認為我總會有一天下定決心拋棄一切返去佢身邊。
近况都係咁啦,舊同學會講俾我聽

BB羅漢果:唔好咁樣諗人。即係您抱住令千金,都唔會諗 ...

車~到時你又會話想番去搵小蘊既jey
花開花落花無缺!

回復 31# 的帖子

跟官咁耐唔通唔知官姓乜?
身為老大副將  一定要清楚上級心意嘛
花開花落花無缺!

高級模式 | 發新話題
換一個