返回列表 回覆 發帖

曾蔭權政績遠遜陳水扁

回復 1# 的帖子

都話讀得書多就愈蠢, 酒井明講既真係金科玉律  你今次幫左明哥條油做宣傳啦
你個傻佬今次唔止糊塗, 仲係short左...叫陳水扁做特首?? 靠害呀???

http://www.exchristian.hk/forum/ ... 1063&extra=page%3D1

花開花落花無缺!

對付教徒三式: 不主動、 不抗拒、 不負責!

原帖由 沙文 於 2007-10-1 12:04 發表
我都唔知陳水扁讀書多定曾蔭權讀書多,政績呢樣野係睇statistics啫。我為民喉舌,唔駛好似您咁避忌酒井明講過乜嘅。
您對做愛品質滿意嗎?

我係話你讀書讀蒙左呀  死蠢~
花開花落花無缺!

原帖由 沙文 於 2007-10-1 12:47 發表
吓?乜......乜原來您話我咩?以上statistics唔係讀書讀到顧喎,係睇報紙睇到喎

你有睇報紙, 就唔會叫陳水扁離做特首啦~你真係讀到short左..
花開花落花無缺!

原帖由 沙文 於 2007-10-1 13:00 發表
報紙就係話明「僅有六成九港人對做愛次數和品質感到滿意,遠低於台灣的八成」,係您太感不滿,眼紅台胞的生活素質啫。移民呀笨

問政時間 :

咁依老大你所言, 陳水扁出任香港特首
萬一他引入長老景教會, 在香大肆毒害香港少女, 你如何向眾家兄弟交代???
花開花落花無缺!

回復 9# 的帖子

那你如何確保長老會不會被陳水扁提拔成香港區教?
花開花落花無缺!

原帖由 沙文 於 2007-10-1 13:21 發表
您看政治問題又唔用政治智慧咯?枉我悉心指導。台灣有8成同胞對做愛次數和品質感到滿意,正是長老會的貢獻。眾家兄弟感到滿意就唔會理乜教係香港區教啦

天下有道,則庶人不議。-----  《論語.季氏》 ...

挑  又唔見你入長老會決志???
花開花落花無缺!

回復 13# 的帖子

咁你唔駛搵小蓮啦 ~~
花開花落花無缺!

原帖由 沙文 於 2007-10-1 13:39 發表
咁又唔得!我點可以淨顧自己滿足就唔理小蓮滿唔滿足呢?吓?原來....您咁嘅態度咖?唉..........

人地小蓮滿唔滿足都唔到你關心啦~除非你有嫂夫人既permit, 唔係你就未講得咁口響啦
呢d野, 留比戀母傾向上直線上升中既抽水網主做啦
花開花落花無缺!

回復 1# 的帖子

其實我仲有一事不明, 點解老大要陳水扁做特首同時又要雙普選??
你唔比陳水扁可以得到中央祝福從800人選舉團中獲選的嗎?
花開花落花無缺!

原帖由 沙文 於 2007-10-1 23:58 發表
資料舊正好顯示陳水扁政綱執行的見效須時若干。
2006/04/21  - 2007/10/1, 弟兄們的滿足感由28.6%飈升至80%. 比加權指數、恆生指數更好。快爭取2012雙普選吧! ...

唔雙普選都不能代表陳水扁做唔到特首wor

而且你仲未解決到長老會助大既問題
花開花落花無缺!

原帖由 沙文 於 2007-10-2 00:02 發表
但如黨中央注意到佢以佢嘅政績,叫佢做埋温家寶個位,咁香港就失了人材啦,用下政治智慧啦

你小心呀, 你依家有國家分裂既嫌疑~
如果陳水扁做左中央領導人, 米可以令到整個中國都有呢個政績law?
中國好 香港好嘛, 除非你覺得香港不是中國一部份啦~
花開花落花無缺!

原帖由 沙文 於 2007-10-2 00:10 發表
又唔係咁講。有些人長於做地方官,做中央官就未必得 -- 好似韓愈咁。
如果陳水扁做中央官,則未必可令全國有此政績。想批鬥獨孤求敗?学多幾年啦,終有一天您得嘅 ...

以你咁講 即係黨中央未必會搵佢做領導人啦, 咁即係可以唔駛雙普選啦wor
花開花落花無缺!

原帖由 沙文 於 2007-10-2 00:15 發表
您都話係「未必」啦,家國大事天下大計,豈同兒戲?萬一中央真係搵佢做領導人咁點算呢?要小必為上嘛

咁你都識講家國大事天下大計,豈同兒戲啦, 普唔普選又幾時到你呢個假老外話事呀???
你多次提示香港執行普選, 是否想長老會從此在港執政? 快快招來, 不然史仔唯有大義滅親, 將老大你見解逞交新華社啦 ~
花開花落花無缺!

原帖由 沙文 於 2007-10-2 00:25 發表
我身份證上仍有3星,根据基本法,都有發言權。唔好分化同胞啦

咁我law去新華社問問先...
花開花落花無缺!

原帖由 沙文 於 2007-10-2 00:38 發表
您俾個期限出來啦,大家唔知您幾時去問,望到頸長就對不起版友啦

咁你比張身份証副本我先啦  唔係人地拉唔到人就慘lui
花開花落花無缺!

原帖由 沙文 於 2007-10-2 00:46 發表
根据私隱條例,您無權作此要求。
喂,呢啲香港法例您有好多唔識茄?駛唔駛讀下書呀?

我真係讀書少wor, 乜唔係涉及國家安全的事件上, 私隱條例仲保得到你咩???

花開花落花無缺!

高級模式 | 發新話題
換一個