返回列表 回覆 發帖

[轉載] 有人發動網上聖戰,奧賣葛慘成祭品

轉載自「令人戰慄的聖經」網站

「令人戰慄的聖經」於9月29日被hacker入侵 ,部份檔案被刪掉,密碼被改,經寄存公司協助下,終能登入,但網頁的sub-accounts仍未修復。
小弟日內將再聯絡寄存公司,逐步修複網頁。如有查詢,請email 到[email protected]

路加福音
23:34 父阿、赦免他們.因為他們所作的、他們不曉得。

奧賣葛 2/10/07

-------------------------------------------------------------------

邊個人做嘅
呼之欲出啦......
凡係拎住基教之名行惡
都立刻變成好事
在此建議奧賣葛報警備案
因為該名黑客所作所為已經表面上觸犯左香港法例第200章刑事損壞財產之罪行!!
最好將該名黑客公開他身份, 他的教會在那, 交由傳媒廣泛報導!!!!
原帖由 酒井明 於 2007-10-3 20:30 發表
咦?咁我D文章,擺響"離教者之家"安全D,定係擺響個blog度安全D?

最安全,就係擺響離教者之家 + 你個blog + 自己部機。
支持鼓勵每位離教者 › 閹割神父 刻不容緩 ‹

回復 7# 的帖子

咦?咁我D文章,擺響"離教者之家"安全D,定係擺響個blog度安全D?
Alessa is a daughter of Dahlia Gillespie. Alessa gets toasted in a ritual. Alessa is in agony. Alessa sends a part of her soul (the pure part, the part that wouldn't have to suffer) away in a form of a baby abandoned on the road. Harry finds the baby with his wife. They name her Cheryl.

The rest of it... You know.

回復 7# 的帖子

哦.......您同我一樣又係唔鍾意用
Don't know where God is but the Devil is in the details
原帖由 沙文 於 2007-10-2 20:46 發表
咁係事後丸啫,冇得「不教胡馬渡陰山」嘅咩?

一招事後丸就夠架喇,其他既野,網存供應商會搞掂。

回復 4# 的帖子

咁係事後丸啫,冇得「不教胡馬渡陰山」嘅咩?
Don't know where God is but the Devil is in the details
原帖由 沙文 於 2007-10-2 20:33 發表
唇亡齒寒 --《左傳‧僖公5年》

敝網有冇未雨綢繆呀? 《詩經‧豳風‧·鴟鴞》

我讀電腦出身的,你估我唔知backup既重要性咩。
唇亡齒寒 --《左傳‧僖公5年》

敝網有冇未雨綢繆呀? 《詩經‧豳風‧·鴟鴞》
原帖由 Guest from 152.101.100.x 於 2007-10-2 17:08 發表
轉載自「令人戰慄的聖經」網站

「令人戰慄的聖經」於9月29日被hacker入侵 ,部份檔案被刪掉,密碼被改,經寄存公司協助下,終能登入,但網頁的sub-accounts仍未修復。
小弟日內將再聯絡寄存公司,逐步修複網頁。如有查詢,請email ...

乜咁大劑呀,奧兄!

我地會為你代禱的,願煮椰蘇祝福您。
高級模式 | 發新話題
換一個