返回列表 回覆 發帖

如果酒井說話算數

那人都走了,版主之位是否該留空?

回復 32# 的帖子

嗯...........你地令我諗起,當年做義工時,陪住一班精神病康復者,一齊唱歌、跳舞o既日子。 可惜,心態唔同,加上工作太忙,而家都冇呢種心咯。
Alessa is a daughter of Dahlia Gillespie. Alessa gets toasted in a ritual. Alessa is in agony. Alessa sends a part of her soul (the pure part, the part that wouldn't have to suffer) away in a form of a baby abandoned on the road. Harry finds the baby with his wife. They name her Cheryl.

The rest of it... You know.

回復 25# 的帖子

能博B叔一笑,是我的榮幸。
不要怕黐,盡情去黐,就有福了

回復 30# 的帖子

你就係黐得最勻循o既一個。
Alessa is a daughter of Dahlia Gillespie. Alessa gets toasted in a ritual. Alessa is in agony. Alessa sends a part of her soul (the pure part, the part that wouldn't have to suffer) away in a form of a baby abandoned on the road. Harry finds the baby with his wife. They name her Cheryl.

原帖由 Guest from 218.250.134.x 於 2007-10-8 22:29 發表
那交際‧聯誼活動‧新人報到討論區呢?

是不是要經歷被騙,再被騙,再被強姦,再上路,再強姦, 就有資格做版主呀?

或者簡單講句, 不要怕,要享受, 才有資格做版主呢 ...

有此經歷者大概可以了。

中國早前宣報第一位太空人上太空成功。我就認為絕對不算成功喇,
要成為合資格太空人,應該是飛到太空邊緣跌番落黎,差d跌死,
然後又飛過上去。如是者飛上去,跌落黎,死吾去,又飛上去,
又跌落黎,又死吾去,多次之後,咁就有資格叫做太空人喇。

簡單黎講,不要上太空,只要彈下彈下。就叫做太空人了。

我無呃你地架,我一路寫一路笑,而家笑到肚痛喇!
那交際‧聯誼活動‧新人報到討論區呢?

是不是要經歷被騙,再被騙,再被強姦,再上路,再強姦, 就有資格做版主呀?

或者簡單講句, 不要怕,要享受, 才有資格做版主呢
原帖由 Guest from 218.250.134.x 於 2007-10-8 21:51 發表
哈哈哈, 見到b叔叔笑得咁開心, 我又笑, 哈哈哈
那閒聊版要做d 乜野, 先可 以做到版主呢

要看完明哥的文章後笑到嘔白泡,吐血,休克,死埋,
見完上帝後識復活咪做得囉。

簡單黎講懂得說:不要死,只要笑。就有資格了。

睇下睇下,你地班友,原來黐得都幾勻循。

哈哈哈, 見到b叔叔笑得咁開心, 我又笑, 哈哈哈
那閒聊版要做d 乜野, 先可 以做到版主呢
dye說到:
游泳版主必須要曾經試過游泳,必須曾遇溺,最好多次遇溺,要有差點淹死。
還要淹不死後再游泳,再遇溺。

阿死仔dye好少講野咁好笑的!!!

哈哈哈。等我笑多陣先。
「東拉西扯」係回呢句「一味響度做distortion,你有冇腦架?」。我叫佢唔好咁上心,果度講果度散。至於版主之位,等抽水同佢兩個人拆掂佢啦。
酒井先生要走沒有令我不愉快。本應當他有心辦。

人家要走嘛,裝聽不見也無補於事,倒不如快快要抽刀暫代其位……

回復 21# 的帖子

上來玩都係希望開開心心。聽了令自己不愉快的說話,最好都係當言者無心,咁樣做人會快樂 d。
「我不會再在離教者之家發表新文章」

網誌第一句
—————
http://www.exchristian.hk/forum/ ... =850&extra=page%3D1

P4
閒和閒聊的意見並無蘊含「一定不能談嚴肅、認真的話題」。

http://140.111.34.46/cgi-bin/dict/GetContent.cgi?Database=dict&DocNum=99440&GraphicWord=yes&QueryString=%B6%A2%B2%E1

http://140.111.34.46/cgi-bin/dict/GetContent.cgi?Database=dict&DocNum=99427&GraphicWord=yes&QueryString=%B6%A2

回復 19# 的帖子

你又真係幾關心佢喎....  邊個主題呀?
講到明閒聊,自然就係東拉西扯啦。大家也不要太認真啊!

回復 16# 的帖子

thx!
高級模式 | 發新話題
換一個