返回列表 回覆 發帖

耶穌—个巫師或魔術師被處死

回覆 18# beebeechan

騙世巫經:
摩門教有佢地的摩門經。
耶和華見証人用佢地自己編譯的聖經。
中國東方閃電用《神的話語》

睇見啦!
改得到就係你本经,加多減少請随便!
假野!
回覆  beebeechan

我的祖先的祖祖祖祖祖祖祖祖祖祖祖祖祖祖祖祖祖祖祖祖祖祖祖祖祖祖祖祖先是中土神話女娲,

黃帝或者人猿都未定而來的,
leefeng 發表於 2015/2/11 12:58

「黃帝或者人猿都未定而來的,」
你認為人猿,黑猩猩會不會父扑女,子母交配咁呢?

你。。。。是亂倫之後,怎也逃不了
不論是鬼佬版,大中華民族版,進化版都一樣

頭腦簡單,腦荀未生埋,未加思考就學人出線反基?
彈開哩
睇見啦!
改得到就係你本经,加多減少請随便!
假野!

leefeng 發表於 2015/2/11 13:04

死哩。。。連簡單作句都未掂。
你想翕乜

討論不用文言文,題詩作對。。。但仍要有流暢的語文架
不要自跨耶教那麽了不起, 看看世界离開耶教的人, 的國,
leefeng 發表於 2015/2/11 12:09

你認為全世界人口計,每年離開耶教的人多,還是加入的人多?
不要只看你住的小井,
蛙蛙應跳出井外看看
回覆 20# beebeechan

又犯傻! 人講你又信, 唔怪得咁易被耶教呃!
女娲只是远古的那些优美的神话传说,  咁你都信 ? 戒奶未呀?
睇唔見[中土神話女娲] ?

又犯傻! 人講你又信, 唔怪得咁易被耶教呃!
女娲只是远古的那些优美的神话传说,  咁 ...
leefeng 發表於 2015/2/11 13:21

又係你話你既祖先係女媧喎
我的祖先的祖祖祖祖祖祖祖祖祖祖祖祖祖祖祖祖祖祖祖祖祖祖祖祖祖祖祖祖先是中土神話女娲,

反口快過反肚

騙世奇書:
摩門教有佢地的摩門經。
耶和華見証人用佢地自己編譯的聖經。
中國 ...
leefeng 發表於 2015/2/11 13:04

超笨!
即係耶经已被修改咗幾百幾千次啦,咪當本書係真野,
信咗耶教个腦都慢三拍!
女娲只是远古的那些优美的神话传说,  咁你都信 ?

leefeng 發表於 2015/2/11 13:21

哇。。。你係炎黃子孫都不信大中華民族的神話?你背叛國家民族哩!
好似進化論都是洋鬼子的東西。。。。你咪信呀。。中華民族子孫!
超笨!
信咗耶教个腦都慢三拍! ...
leefeng 發表於 2015/2/11 13:26

乜正統的教會要門徒必讀過神的話語,摩門經,暸望台先可得救架咩?

慢一兩拍,好過口沬遮欄,亂噴口水。。。。。散感冒菌呀!
超笨!
信咗耶教个腦都慢三拍! ...
leefeng 發表於 2015/2/11 13:26

依。。。。勁喎
你手上係咪有真本,可以知修改過幾百,幾千處既?

人笨無問題
唔知自己笨七先係最大問題
「黃帝或者人猿都未定而來的,」
你認為人猿,黑猩猩會不會父扑女,子母交配咁呢?

你。。。。是亂倫之後 ...
beebeechan 發表於 2015/2/11 13:05

你咁鍾意是亂倫之後,果然係正宗耶徒!
似十足你既主人: 淫乱!
你咁鍾意是亂倫之後,果然係正宗耶徒!
似十足你既主人: 淫乱!
leefeng 發表於 2015/2/11 13:47

我想看你如何可以不是亂倫之後咋

在笑人亂倫時卻不知自己由何而出。
回覆 26# beebeechan

比起耶教D谎言, 小兒科啫!

leefeng 發表於 2015/2/11 13:50

你都仲剩番一樣好: 肯承認你自己反左口。

下次出帖前先經一經個腦好嗎?拜託拜託

leefeng 發表於 2015/2/11 13:50

你這類不會見經傳的咖哩啡,講一萬幾千個謊言都是小兒科,
no big DEAL 架,只有掉架
未加思考就學人出線反基?
彈開哩
beebeechan 發表於 2015/2/11 13:05

彈開嗰个好似应該係你! 成日ong 99!
呢度係离教反基的地盤, 笨7 + ong 99係度也文也武做乜呢!
躪屍啦! 賣國賊!
彈開嗰个好似应該係你! 成日ong 99!
呢度係离教反基的地盤, 笨7 + ong 99係度也文也武做乜呢!
躪屍 ...
leefeng 發表於 2015/2/11 13:56

又多謝你默認了你給我也了文,也了武
為何是我也你,
不是你也我既?
又多謝你默認了你給我也了文,也了武
為何是我也你,
不是你也我既? ...
beebeechan 發表於 2015/2/11 13:59 [/size

不知羞恥為何物!
耶徒还以為信咗耶穌就横行無阻?
中國人的敗類!

哇。。。。㷫到字都大埋呀

小心爆呀:
不知羞恥為何物!

leefeng 發表於 2015/2/11 14:07

猶如強國人來掃奶粉
羞恥俾你擸哂,我搵唔到呀,無貨。
高級模式 | 發新話題
換一個