返回列表 回覆 發帖

耶穌—个巫師或魔術師被處死

這裡不談佔中是對是錯。
只以搞手是基督徒,便拿來說是耶教事,
那麼,也有耶教的人,有份量的耶教人曾作 ...
beebeechan 發表於 2015/2/12 05:50

耶徒自吹自擂講乜都冇用吖!
事实係事实!
知唔知乜野叫做—粒老鼠屎整臭成煲粥呢?
—两个耶徒出嚟扮正義, 点知你地係唔係扮扯猫尾?
耶徒自吹自擂講乜都冇用吖!
事实係事实!
知唔知乜野叫做—粒老鼠屎整臭成煲粥呢?
—两个耶徒出嚟扮 ...
leefeng 發表於 2015/2/12 08:15

咁你又知唔知因一人犯罪, —粒老鼠屎整臭成煲粥,
而又因一人的犧牲, 人又重新可以有粥食。
呵呵! 好个个别又个别的神職人員醜聞又能代表甚麼?
你意思是幾十个神職人員醜聞好少事, 算不了什麽, 可以再姦滛多些幾百万單才叫多吧?
不要轉移視綫耒反駁, 这些醜聞代表耶敎的虛偽腐败,耶徒從信仰中學習到的下流無恥!

leefeng 發表於 2015/2/12 08:07

「幾十个神職人員醜聞」不是小事 (少事是錯字),
用「幾十个神職人員醜聞」來代表整個「耶敎的虛偽腐败」卻是愚昧事。
咁你又知唔知因一人犯罪, —粒老鼠屎整臭成煲粥,
而又因一人的犧牲, 人又重新可以有粥食。 ...
beebeechan 發表於 2015/2/12 08:28

更正:唔係—粒老鼠屎, 係成堆老鼠屎!

一人的犧牲? 又係講嗰个神棍耶稣?
除咗你地D耶徒信之外, 有冇非耶徒信呢?
如果答案係[冇], 收爹啦!
「幾十个神職人員醜聞」不是小事 (少事是錯字),
用「幾十个神職人員醜聞」來代表整個「耶敎的虛偽腐 ...
beebeechan 發表於 2015/2/12 08:35

少事是錯字?
又話自己中文好勁?
你話神職人員醜聞得幾十个,好少,算不了什么!
所以係[少], 唔係[小]呀,阿伯!
小事????
問下覌眾咪知係唔係小事啰!
少事是錯字?
又話自己中文好勁?
你話神職人員醜聞得幾十个,好少,算不了什么!
所以係[少], 唔係[小] ...
leefeng 發表於 2015/2/12 08:49

哈。。。。
憤青中文, 
送你一扇門
你想點小就點樣小哩。
哈。。。。
憤青中文, 
送你一扇門
你想點小就點樣小哩。
beebeechan 發表於 2015/2/12 09:00

阿伯
我都送番你半扇門
你想點少就點樣少咧。
阿伯
我都送番你半扇門
你想點少就點樣少咧。
leefeng 發表於 2015/2/12 11:27

少小離家老大回
都可以變成小少離家。。。。。

大門送你小門
阿伯

你想點少就點樣少咧。
leefeng 發表於 2015/2/12 11:27

咁我想少理呢?都得?
少小離家老大回
都可以變成小少離家。。。。。

大門送你小門
闁 ...
beebeechan 發表於 2015/2/12 11:46

少少錯蹤容會变大大錯!
小小事唔理會变大大事!
香港憤青要指出耶教的弊端,  不要再迷信盲從, 從那盲信耶稣死胡同的小門走向正确光明的大門!
就更加啱晒你闁的意思喇!  
咁我想少理呢?都得?
beebeechan 發表於 2015/2/12 11:58

得! 如果阿伯谂清楚離埋教都重得!
得! 如果阿伯谂清楚離埋教都重得!
leefeng 發表於 2015/2/12 13:56

任少唔嬲
回覆 63# beebeechan

證明聖經中耶穌說說信的人依靠他就得自由,並能因他脫離罪惡不再受挾制只是狗屁而已。
回覆  beebeechan

證明聖經中耶穌說說信的人依靠他就得自由,並能因他脫離罪惡不再受挾制只是狗屁而已。 ...
dior13dior13 發表於 2015/2/14 02:28

是否美軍配備了防彈衣便是打不死,不用戰戰競競地巡邏,執勤如行公司大搖大擺?

信了耶穌就犯罪免疫,不用自省行為?
回覆 74# beebeechan
配備聖經就得
Don't know where God is but the Devil is in the details
貼四仔片或者會有興趣睇
回覆 76# beebeechan
或者?咁又係。
貴教人仕較傾向於pedophilia, 一般4仔未必能引起您興趣
回覆 74# beebeechan
右面呢位都見到確係幾大搖大擺,並不需要好似縮頭龜咁巡邏
高級模式 | 發新話題
換一個