返回列表 回覆 發帖

基督徒血淚史

上天堂?發夢啦!
第一,基督教係呃人的假野!信者必死。重要小心老婆同個女個孫女被姦!
第二,如果基督教係真都冇你份,点解?
對自私友耶稣耒説:
你地係異邦人,以色列人先至係自己友,其他異邦人點擦鞋同奉献都冇用,
外邦人為以色列人提鞋都不配!
外邦人只是為以色列神生金疍的工具之嘛!
自以為高尚的耶徒對姦滛無恥貪婪下流賤格之基督教諸多罪悪皆視若無睹一味盲信盲護教,
不是比三教九流, 烏合之眾更下流無恥賤格嗎?你又高尚得去邊啊?滛蟲!
仗義多為平民輩,下流都是基督徒!
賊喊捉賊就是基督徒的技俩,其身不正却要扮晒正義,滛人扮義人!
你係咪想說唔少基基身上都散發出一股正義感, 義人味咁呢?

beebeechan 發表於 2016/1/30 09:13

係啊!所有基基身上都散發出一股正義腐爛屍臭味, 呢股腐爛的心肝脾肺腎味更突出正義内溶既獨特屍臭氣味,每個耶人都擁有的,你都有架,
你自己唔多覺之馬!
甚麼是不恩進取?
蠻牛的中文水平!!!
梁小朋友, 有待改善的空間很大喔! ...
beebeechan 發表於 2016/2/2 09:50

其實, 你引的維基出處來源。。。。, 不附也罷哩。
beebeechan 發表於 2016/2/2 13:55

耶奴的垃圾中文水平!!!識話人唔識話自己?
信耶稣的個個都是其身不正,一如做教牧傳道却去滛人一樣!賤
滛係針對耶徒加重料的淫字,明未!不學無術

yín

ㄧㄣˊ

“淫”的異體字。

鄭碼:VPEZ,U:6EDB,GBK:9CF4

筆劃數:13,部首:氵,筆順編號:4413443311252

滛(yín)為淫的異體字,不是訛字,辭海(頁碼983)中已收載了"滛".

.
係呀。。。

咁你去街市話俾個雞佬知『買雞膥』丫,
你話『膥』先係正寫, 一早收錄在辭海: 卷1頁0882內 ...
beebeechan 發表於 2016/2/3 05:18

耶徒不學無術又一証明,街市個雞佬賣雞要寫明你係要膥定要春咩?
唔識就去查下,咪係度show埋啲【基督徒係冇腦】既版本比大家笑餐飽咯!
你行街買野問價, 
個店員話:「皕元」哩
你話: 即係乜?
店員話: 挑, 你不學無術, 這字早收載在 ...
beebeechan 發表於 2016/2/3 05:31

挑!又show耶徒冇腦証明,除咗你呢個BBC耶徒賣野會寫「皕元」,怕者冇其他人會咁硬膠囉!
小狗狗是無辜的,對點連狗都不如的耶徒來說的確恥辱了他們。
梁智楓 發表於 2016/2/3 06:44

耶徒連狗都不如,連狗的shit也不配做,只配做耶神的奴才,所以耶神是什麽呢?可以推理得到!
只要有『滛蟲』, 磁能線, 硬膠都會有人買
beebeechan 發表於 2016/2/3 08:20

呵呵,终于耶徒自己肯自認『滛蟲』, 磁能線, 硬膠哩!!
有責任既屋主
beebeechan 發表於 2016/2/3 11:11

你係指耶稣係果間狗屋既屋主牙?
即係耶稣係幫離教之家看門口果隻哩?
高級模式 | 發新話題
換一個