返回列表 回覆 發帖

揾笨觀念大踢爆之 今人乍見孺子

咁道德經教導,點解容不下有人不受教?
支持鼓勵每位離教者 › 閹割神父 刻不容緩 ‹
咁道德經教導,點解容不下有人不受教?
抽刀斷水 發表於 2016/2/13 13:24

道德經只是主張罷
誰敢教君王諸候?
回覆 38# beebeechan
您嘅主邪穌都用暴力搗亂聖殿啫, 狗急跳牆都係人之常情
回覆  beebeechan
您嘅主邪穌都用暴力搗亂聖殿啫, 狗急跳牆都係人之常情
沙文 發表於 2016/2/16 09:05

原來你都支持食環署在旺角執勤。
回覆 64# beebeechan
您都支持主邪穌用暴力搗亂聖殿啦
您都支持主邪穌用暴力搗亂聖殿啦
沙文 發表於 2016/2/16 09:31

咁聖殿又唔叫防暴隊鎮壓耶穌既,
唔夠疊馬仲可以請駐耶京羅馬兵架喎
之後無人敢對耶穌就搗亂提檢控告暴動罪喎
商販, 聖殿司祭自知身有屎卦 
回覆 66# beebeechan

事後釘卵死佢, 邪穌都唔敢申辯, 自知身有屎卦

事後釘卵死佢, 邪穌都唔敢反抗, 自知身有屎卦
沙文 發表於 2016/2/16 09:44

真係身有事, 因為是要依時完成任務。。。
最後說: 完成了。
搗亂咗而又伏法, 就玩完囉
Don't know where God is but the Devil is in the details
搗亂咗而又伏法, 就玩完囉
沙文 發表於 2016/2/16 09:54

耶穌被釘, 罪狀又唔係『搗亂聖殿』
都無落叉廚
落叉廚,可以莫須有,更可以隨口噏,何患無辭?
支持鼓勵每位離教者 › 閹割神父 刻不容緩 ‹
回覆 70# beebeechan

呢個又係您唔熟猶太佬條例所引起之誤解
為了趕住在安息日之前上架, 告入咗可以判死罪嘅叉廚就啱啱够, 再審都係浪費法庭時間
高級模式 | 發新話題
換一個