返回列表 回覆 發帖

思考16條神學哲學

回覆  beebeechan

此等經文情節明顯出自冇醉酒經驗青頭仔想當然之作

沙文 發表於 2016/3/1 20:18

青頭仔, 瞓在覺都會走火哩......
扯唔起點發炮?
無圖無真相
beebeechan 發表於 2016/3/1 23:29

咪教唆/引誘他人違反版規呀下。
咪教唆/引誘他人違反版規呀下。
抽刀斷水 發表於 2016/3/2 00:04

沙文仲使我教唆?
回覆 61# beebeechan
大把圖, 您憂冇
青頭仔飲到啤啤俘, 揸車同發炮都唔得啦
大把圖, 您憂冇
青頭仔飲到啤啤俘, 揸車同發炮都唔得啦
沙文 發表於 2016/3/3 13:36

乜你楂車等同發炮架?
咁記得唔好超速: 每分鐘扤十次好哩
您唔識揸車就咪亂吠
揸車每分鐘計嘅係rpm, 唔可以以十計嘅
釘架就用十計
Don't know where God is but the Devil is in the details
您唔識揸車就咪亂吠
揸車每分鐘計嘅係rpm, 唔可以以十計嘅
釘架就用十計
沙文 發表於 2016/3/3 14:11

記得唔郁時便熄車
回覆 67# beebeechan

冇錯, 所以羅特飲到shut down, 係做唔到嘢嘅

聖經情節, 純屬老吹, 醉成咁就簫都吹唔响啦

您叫妖酋隊一支 Bacardi 然後您吹佢, 若是吹得起嘅我即刻信耶穌

聖經情節, 純屬老吹, 醉成咁就簫都吹唔响 ...
沙文 發表於 2016/3/3 14:24

挑。。。。
熄左匙泊係路邊,都會俾人撞哩
回覆 69# beebeechan

停响度, 最多揩下

揩唔出仔嘅

聖經情節, 純屬老吹, 醉成咁就簫都吹唔响 ...
沙文 發表於 2016/3/3 14:24

唔係喎
做到野架喎
男子酒后糊涂猥亵86岁老人领刑一年六个月
http://finance.sina.com.cn/sf/news/2016-02-22/135921154.html
回覆 71# beebeechan

醉酒有唔同degree, 請參考59樓link
羅特此種乃Immobility醉, 冇可能扯得起

所以您條link只能猥亵阿婆, 插唔到阿婆

醉酒有唔同degree, 請參考樓上link
羅特此種乃Immobility醉, 冇可能扯街起

所以您條li ...
沙文 發表於 2016/3/3 14:38

羅特此種乃Immobility醉
你在現埸呀?

醉酒有唔同degree, 請參考59樓link
羅特此種乃Immobility醉, 冇可能扯得起

所以您條li ...
沙文 發表於 2016/3/3 14:38

吹氣,就會漲架哩。。。傻既

你吹都唔漲,我寄予無限同情
回覆 73# beebeechan

醉到pass out啦, 仲死頂

19:33 他幾時躺下 、 幾時起來、父親都不知道。

‧第二晚又再玩過: 19:35 小女兒起來與他父親同寢.他幾時躺下、幾時起來、父親都不知道。

若然佢扯得起, 冇可能冇知覺
回覆 74# beebeechan

駛客氣, 我都唔可以違反医學原則嘛
話自己爛醉如泥都可以金槍不倒一定係老吹

有一句專有名詞叫呢種情形: whiskey dick

https://www.thrillist.com/entertainment/nation/the-scientific-truth-behind-whiskey-dick

呢條酒後糊塗橋
通常出現在細個睇果尐粵語長片, 同聖經一樣係對醉酒冇認識, 編出不現實幼稚劇情, 呃下細路就得

醉到pass out啦, 仲死頂

19:33 他幾時躺下 、 幾時起來、父親都不知道。

‧第二晚又 ...
沙文 發表於 2016/3/3 15:19

即係咁,
你唔得既事,
又真係唔好死頂
會心臟病發, 馬上中風架
回覆 77# beebeechan

係咯, 唔識作古仔學人寫乜嘢經, 貽笑大方

呢條酒後糊塗橋
通常出現在細個睇果尐粵語長片, 同聖經一樣係對醉酒冇認識,

沙文 發表於 2016/3/3 15:20

係呀, 粵語殘片中亞經理小左佢個女秘書後, 都會話酒後糊塗架

係咯, 唔識作古仔學人寫乜嘢經, 貽笑大方
沙文 發表於 2016/3/3 22:59

你都識講係『作古仔』哩
唔通你真係以為有未來戰士?

唔岩科學又點,
人地套片賣座
高級模式 | 發新話題
換一個