返回列表 回覆 發帖

利瑪竇淫人妻女

我一向以為教宗同我一樣, 底褲係 t-back, 原來我錯了,佢係著孖煙囱

唔知現任妖酋是否著同一款?
Don't know where God is but the Devil is in the details
唔會。
上一任妖酋都冇知心友, 我地都冇話佢孤辟, 怪脾性, 驕傲, 難與人相處, 自閉 , 有路, 搞基,人獸

淨係話佢好合群, 係前納粹少年先鋒之嘛
Don't know where God is but the Devil is in the details
回覆 11# 旁觀者

此妖酋未下台巳原形畢露
http://www.dailymail.co.uk/news/ ... l-disabled-man.html
隻妖酋幼時貧, 食用差, 所以腦部發育不良

嫌一張硬照唔過癮, 有片喎:

大陸顛鼠教又夠悲情啦, 想揾妖酋做場法事都唔得
回覆 18# beebeechan

主耶穌練成咗"豬性相通"劏豬神功好耐啦
8:32   耶穌說、去罷.鬼就出來、進入豬群.全群忽然闖下山崖、投在海裡淹死了。

回覆 20# beebeechan

姓乜都冇所謂啦,老作之麻。
若是實情,豬主嘅經濟損失, 點会唔駛阿穌賠
It depends,若然阿穌叫阿群走入股票度, 都要告佢market manipulation
關唔關阿穌事, 睇bloomberg就知啦, 連好遠嘅放豬佬都即刻知.....梗係有bloomberg頂嘞

原來bloomberg有咁悠久歷史

8:30離他們很遠、有一大群豬喫食。
8:31鬼就央求耶穌說、若把我們趕出去、就打發我們進入豬群罷。
8:32耶穌說、去罷.鬼就出來、進入豬群.全群忽然闖下山崖、投在海裡淹死了。
8:33放豬的就逃跑進城、將這一切事、和被鬼附的人所遭遇的、都告訴人。
回覆 24# beebeechan

gay督徒, 即係阿穌嘅followers.....

followers見佢雙腳下海, 就一於死跟啦
回覆 26# leefeng

其實這個古仔係猶太情意結嘅產品。佢係以猶太佬觀點述說其政治訴求。當時猶太佬失去巴勒斯坦統治權, 而該地區有些非猶太佬居民養豬, 猶太佬好睇唔起豬, 但係又唔到佢地話事,條氣唔順,於是作個古仔出來浸瓜晒尐豬豬!
但係作古仔人忽略咗一個事實, 豬豬係識游水嘅:
http://news.nationalgeographic.c ... spiders-cats-moose/
高級模式 | 發新話題
換一個