返回列表 回覆 發帖

Hey hottie, can I buy you a drink?

成本耶經都係老作的垃圾,只有白痴冇腦的耶徒才會信以為真!
既然門徒都走哂買食的。。。
又鬼知耶穌同個婦人講乜,(有回帶錄音呀?)
仲成大段寫得番出黎既?
beebeechan 發表於 2016/2/19 01:51

既然你都知冇回帶錄音,
成本垃圾耶經里面的所有對話和情節一様成大段大段寫得番出黎吖??
係真係假,你地又鬼知牙??
你地班白痴冇腦咪一樣信到十足!
不過, 你對本壇個垃圾佬既『創作』, 如痴如醉
馬上就搶了張『梳化』
beebeechan 發表於 2016/2/18 23:57

全地球啲垃圾加加埋埋都比唔上一本垃圾耶經里面的垃圾謊言咁多,
咪一樣有成群食垃圾的冇腦兼白痴耶徒去收去食,耶徒重食到津津有味如痴如醉添!
凡喝這水的、還要再渴.
人若喝我所賜的水就永遠不温.我所賜的水、要在他裡頭成為泉源、直湧到永生。

沙文 發表於 2016/2/19 02:16

可以赐人不渴,即係可以赐自己不渴先啦,扮攞水把鬼咩?垃圾又一憑証!
不過我見你頗鍾意在垃圾堆中打滾,樂而忘返,趕都唔走。
beebeechan 發表於 2016/2/19 04:48

你個白痴腦殘够鍾意在垃圾耶經中狂啃垃圾教義奉垃圾騙子作神明啦! 基督滛棍腦殘白痴狗奴才屎忽鬼垃圾蟲!
睇怕你都係無讀過若望福音有關的章節。
後面說門徒買了食物回來給耶穌, 叫他食。
耶穌說他剛吃飽了。
耶穌如有需要時, 真係可以不餓不渴。
beebeechan 發表於 2016/2/19 08:13

可以不餓不渴?咁咒颗無花果樹把鬼牙?因為冇果比佢食囉!
咁有power自己变食物出嚟吖,洗乜要咒駡一颗樹咁低格冇品?成個小人咁欵。
不餓不渴?呃你地班腦殘白痴就得!
睇怕你都係無讀過若望福音有關的章節。
後面說門徒買了食物回來給耶穌, 叫他食。
耶穌說他剛吃飽了。
耶穌對婦人講解了一餐, 當然飽哂哩
beebeechan 發表於 2016/2/19 08:13

耶穌對着婦人秀色可餐, 當然飽哂,
【基】【篤】邪耶盡顯滛棍屎忽鬼之豺狼真面目!
或者我幫你翻譯一下哩。。
power 呢到可以叫作『法力』,
又唔係深字彙, 何必說話時中忽英呢?
搞到中唔得, 英唔掂咁
beebeechan 發表於 2016/2/19 10:04

點都惦同得過啲外面披着中國人的皮,内里係滛棍腦殘白痴狗奴才屎忽鬼垃圾蟲漢奸賣國賊的BBC基督徒吖!
敘加水井, 不是在講井內的水
無花果不結果也不是在講樹上的果。

暫時呢d野對你係太深, 你二時四刻都 ...
beebeechan 發表於 2016/2/19 09:59

垃圾耶經由不同的人撰寫,改了又改,牽强附會, 耶徒見錯即速補漏!
見敘加水井無花果樹衰到錯漏百出,即撑話並非此意而係指人,超,成本耶經邊一忽見妖耶係好鍾意用隱喻吖?
只係後面的耶人見撰書者寫到呢個妖耶講野唔對路,先至諗條橋幫佢兜番,我不嬲都話只有腦殘白痴的耶徒先至會信咁低B!
咁又係....
睇你的狗屎垃圾編劇都有無腦 feng青支持哩
beebeechan 發表於 2016/2/23 13:00

你個狗屎滛棍騙子耶稣都有一班滛棍腦殘白痴狗奴才屎忽鬼垃圾蟲漢奸口賤賣國賊的基督徒盲撑重更加不合常理啦,白痴!
糞青一出,無乳爭峰
beebeechan 發表於 2016/2/23 13:52

你班糞基擁糞耶稣,所以糞神父糞牧師同糞基督徒大攪性池肉林,全地球没有任何其他教派比基督教更下流無恥賤格,
基督教做齊晒所有强姦男人女人以至小孩童謀殺殺人貪污説謊欺骗詐財奸滛,基督教犯罪日日上報,鑊鑊甘!
什么屁宗教,直情係邪教!中國應該消滅基督教才会有安定民心!
所以逢基督徒必定是衰人已是今日不变的定義!
你呢句,早日前已經唱過哩
有無新的版本?
beebeechan 發表於 2016/2/23 13:53

新的版本就是
基督徒必定是衰人基督徒會强姦男人强姦女人以至强姦小孩童謀殺殺人貪污説謊欺骗詐財奸滛無恥下流賤格!
高級模式 | 發新話題
換一個