返回列表 回覆 發帖

點解我老婆不是顛鼠教徒

好多範冇得玩, very boring.....

第六诫:勿行邪淫。
大罪范围:通奸;婚前性交;手淫或自做淫秽动作;同性恋性行为;使用人工避孕方法;过分穿着打扮意图引别人性兴奋;为引起性感热烈接吻和抚摸;允许别人为性满足而亲吻和抚摸自己;故意在性交之外引起性高潮;故意中断性交而体外射精;人兽性交;口交;肛交或其它下流方式性行为;卖淫;强奸;试管或人工授孕;代理孕母;在子宫内“多胎选择性减胎”;不道德的受孕测试;参与或支持复制人;故意离婚或遗弃配偶;乱伦;多夫或多妻;婚前同居;教唆或介绍淫荡行为,破坏别人的天真无邪;心存淫秽邪念;换夫换妻行为;迷恋穿着异性服装。

http://www.chinacath.com/article ... 12-11-15/18467.html
回覆 104# 沙文

你如果覺得有意思,

下次跟你老婆那檔事的時候,對她說:

「一夫一妻性行為的聖靈。」

如果你想要她翻臉你就說:

「歐,主啊;我已經死透了!」

不然你也可以說了:「歐,主啊;我已經死透了!」

然後導引她問:「為何你還挺著呢?」

然後對她說,「因為魔鬼是說謊的!」
回覆  beebeechan

唔駛啦, 用教徒思維可以免卻舟車勞頓, 簡簡單單咪算咯

一口咬定:

沙文 發表於 2016/3/6 08:42

兩個口一齊咬囉
回覆 103# beebeechan

唔駛啦, 用教徒思維可以免卻舟車勞頓, 簡簡單單咪算咯

一口咬定:
"人神交過d , 俾大洪水沖哂去哩"

end of story.

好, 咁您早去早回
沙文 2016/3/6 04:51 提交

真係唔可以小左佢。
回覆 101# beebeechan

好, 咁您早去早回

唔駛 若非您驗過, 又點能斷言

拎張report出來 ...
沙文 發表於 2016/3/6 04:40

第一件事, 就係去搵佢老母先
回覆 99# beebeechan

唔駛 若非您驗過, 又點能斷言

拎張report出來畀我地開眼界咪得咯

或者noah嘅媽咪係人神交生出黎呢
教徒思維唔精密又一example ...
沙文 發表於 2016/3/6 04:25

你搵佢老母條DNA黎驗一驗囉
回覆 96# beebeechan

或者noah嘅媽咪係人神交生出黎呢
教徒思維唔精密又一example
聖經人神交都得, 都係crossover啫, 冇理由人獸交唔得喎
沙文 發表於 2016/3/6 04:16

經上不是說人神交喎
是人與「神的兒子」交
聖經人神交都得, 都係crossover啫, 冇理由人獸交唔得喎
沙文 發表於 2016/3/6 04:16

人神交過d , 俾大洪水沖哂去哩
QC 唔過得
Don't know where God is but the Devil is in the details
仲有人神交. 唔知係咪抄楚襄王巫山雲雨

Gen 6:4        那時候有偉人在地上、後來 神的兒子們、和人的女子們交合 ...
沙文 發表於 2016/3/6 03:37

埃及諸神係咪人獸交?
仲有人神交. 唔知係咪抄楚襄王巫山雲雨

Gen 6:4        那時候有偉人在地上、後來 神的兒子們、和人的女子們交合生子、那就是上古英武有名的人。
Don't know where God is but the Devil is in the details

估唔到陳版友連鼻交都識玩,睇黎我地都學唔到呢種技能了:
...
抽刀斷水 發表於 2016/3/3 23:13

仲有好多種交添:
外交,
內交,
遠交,
近交,
點頭之交,
泛泛之交,
生死之交
回覆 84# beebeechan

估唔到陳版友連鼻交都識玩,睇黎我地都學唔到呢種技能了:
http://orientaldaily.on.cc/cnt/adult/20120227/00290_009.html
回覆 88# 沙文

感謝查經小組的努力!
除此之外, 阿穌同徒兒之間亦玩breast fetishism:

jhn 13:25        那 門 徒 便 就 勢 靠 著 耶 穌 的 胸 膛 、 問 他 說 、 主 阿 、 是 誰 呢 。

語氣可能帶一些幽怨
嘩,還有髮交!造物主好厲害啊!(文中紅字部分是指甚麼?有請本網查經小組查查)
https://www.ptt.cc/bbs/AC_In/M.1421884187.A.0F9.html
想問一下 有人現實性活中嘗試過髮コキ(髮交)的嗎?
會想到這個是因為昨天跟朋友聊天聊到聖經
然後講到頭髮擦腳什麼的
抽刀斷水 發表於 2016/3/1 07:47

係拉撒路嘅家姐, 很可能同阿穌有些感情糾葛, 突然喊苦喊窟。若非早知阿穌有特殊癖好, 點会諗到髮交加戀足咁高技術?若果阿穌濕腳, 佢用嘴錫隻腳時順便舔乾佢都得啦, 駛Q特登提供髮交服務咩?所以, 其中必有內情

Luk 7:38 站在耶穌背後、挨著他的腳哭、眼淚溼了耶穌的腳、就用自己的頭髮擦乾、又用嘴連連親他的腳、把香膏抹上

正式中文名應該係戀髮癖.
https://en.wikipedia.org/wiki/Hair_fetishism
高級模式 | 發新話題
換一個