返回列表 回覆 發帖

點解我老婆不是顛鼠教徒

回覆  beebeechan

您一講就畀人知道您冇經驗
隻手可以四圍摸4圍插
摸完面豬再摸小妹妹
咪揩咗入去咯,阿仔 ...
沙文 發表於 2016/3/3 14:07

哦,,,,

你亞仔就係咁黎架勒
你手指先係亞仔既生父

所以話教徒嘅思維一定唔精密
聽得最清楚既未必係佢隔黎 d 人
或者佢地都講緊手機呢 ...
沙文 發表於 2016/3/3 14:02

或者瞓左覺,䀫一䀫呢
阿穌都好中意畀手指插咖

JHN 20:27 就對多馬說、伸過你的指頭來、摸(摸原文作看)我的手.伸出你的手來、探入我的肋旁.不要疑惑、總要信。
Don't know where God is but the Devil is in the details
阿穌都好中意畀手指插咖

JHN 20:27 就對多馬說、伸過你的指頭來、摸(摸原文作看)我的手.伸出你的手來、 ...
沙文 發表於 2016/3/3 14:15

插窿,又係好多人既嗜好黎既

回覆 84# beebeechan
公眾場合自己插就見得多

好似阿穌咁眾目睽睽叫人插自己就....22:22        他 們 聽 見 就 希 奇 、 離 開 他 走 了
女人對波係要黎啜, 唔係要插 ...
beebeechan 發表於 2016/3/1 07:24

波都有好多種玩法, 除咗啜, 可以含舔錫咬插、揸摸壓套搓.......

好似同一副麻雀可以打廣東牌、台灣牌、越南牌, 連猶太麻雀都得
http://www.myjewishlearning.com/article/mah-jongg/

您淨係識打一種牌, 唔好亂咁批評第種打法
回覆 26# 抽刀斷水

正式髮交我都未玩過, 但羅紗蓮以前係常常用她的秀髮撩我, 由鼻哥撩落去心口、tits,  好痕而又erotic, 可惜佢冇再由lin頭繼續撩落去。

我記得師嬸好似短頭髮? 叫佢長髮為君留玩下啦
咁應該都冇違反天主教教規, 陳版友都有得玩
嘩,還有髮交!造物主好厲害啊!(文中紅字部分是指甚麼?有請本網查經小組查查)
https://www.ptt.cc/bbs/AC_In/M.1421884187.A.0F9.html
想問一下 有人現實性活中嘗試過髮コキ(髮交)的嗎?
會想到這個是因為昨天跟朋友聊天聊到聖經
然後講到頭髮擦腳什麼的
抽刀斷水 發表於 2016/3/1 07:47

係拉撒路嘅家姐, 很可能同阿穌有些感情糾葛, 突然喊苦喊窟。若非早知阿穌有特殊癖好, 點会諗到髮交加戀足咁高技術?若果阿穌濕腳, 佢用嘴錫隻腳時順便舔乾佢都得啦, 駛Q特登提供髮交服務咩?所以, 其中必有內情

Luk 7:38 站在耶穌背後、挨著他的腳哭、眼淚溼了耶穌的腳、就用自己的頭髮擦乾、又用嘴連連親他的腳、把香膏抹上

正式中文名應該係戀髮癖.
https://en.wikipedia.org/wiki/Hair_fetishism
除此之外, 阿穌同徒兒之間亦玩breast fetishism:

jhn 13:25        那 門 徒 便 就 勢 靠 著 耶 穌 的 胸 膛 、 問 他 說 、 主 阿 、 是 誰 呢 。

語氣可能帶一些幽怨
Don't know where God is but the Devil is in the details
回覆 88# 沙文

感謝查經小組的努力!
回覆 84# beebeechan

估唔到陳版友連鼻交都識玩,睇黎我地都學唔到呢種技能了:
http://orientaldaily.on.cc/cnt/adult/20120227/00290_009.html

估唔到陳版友連鼻交都識玩,睇黎我地都學唔到呢種技能了:
...
抽刀斷水 發表於 2016/3/3 23:13

仲有好多種交添:
外交,
內交,
遠交,
近交,
點頭之交,
泛泛之交,
生死之交
仲有人神交. 唔知係咪抄楚襄王巫山雲雨

Gen 6:4        那時候有偉人在地上、後來 神的兒子們、和人的女子們交合生子、那就是上古英武有名的人。
仲有人神交. 唔知係咪抄楚襄王巫山雲雨

Gen 6:4        那時候有偉人在地上、後來 神的兒子們、和人的女子們交合 ...
沙文 發表於 2016/3/6 03:37

埃及諸神係咪人獸交?
聖經人神交都得, 都係crossover啫, 冇理由人獸交唔得喎
聖經人神交都得, 都係crossover啫, 冇理由人獸交唔得喎
沙文 發表於 2016/3/6 04:16

人神交過d , 俾大洪水沖哂去哩
QC 唔過得
沙文 發表於 2016/3/6 04:16

經上不是說人神交喎
是人與「神的兒子」交
回覆 96# beebeechan

或者noah嘅媽咪係人神交生出黎呢
教徒思維唔精密又一example

或者noah嘅媽咪係人神交生出黎呢
教徒思維唔精密又一example ...
沙文 發表於 2016/3/6 04:25

你搵佢老母條DNA黎驗一驗囉
回覆 99# beebeechan

唔駛 若非您驗過, 又點能斷言
    "人神交過d , 俾大洪水沖哂去哩"

拎張report出來畀我地開眼界咪得咯
高級模式 | 發新話題
換一個