返回列表 回覆 發帖

讲到明,没有一个人是照完本圣经做的

有咩問題?

等你明白
有屎屙, 唔係必然既事, 
有福氣才能屙到屎, 

為他放大便
http://after-str ...
beebeechan 發表於 2016/3/5 22:34

同你讲吃屎你又讲屙屎,真是会扭转话题
同你讲吃屎你又讲屙屎,真是会扭转话题
lexian 發表於 2016/3/5 22:41

你吾先屙屎邊有屎食?
你係咪想食我屙過d?
你吾先屙屎邊有屎食?
你係咪想食我屙過d?
beebeechan 發表於 2016/3/5 22:53

你不怕耶徒或其他人看到你的帖文,对耶教形象极差,产生反感而离教?
你不怕耶徒或其他人看到你的帖文,对耶教形象极差,产生反感而离教?
lexian 發表於 2016/3/5 23:06

要離教的人, 一定有好多藉口既
唔使用到屎屎尿尿

無離心既人, 即使雞姦, 戀童, 性侵醜聞也無所動搖。

成熟既教徒, 當明白信仰是人與神的關係
不是人與人的關係。

你言下之意, 就是只要打著『我不是基督徒』的旗,
便可以屎尿屁亂放, 不怕其他人看到你的帖文, 产生反感?
(呢到就有條 feng青, 正是這個模樣)
你言下之意, 就是只要打著『我不是基督徒』的旗,
便可以屎尿屁亂放, 不怕其他人看到你的帖文, 产 ...
beebeechan 發表於 2016/3/5 23:18

你口出脏言,我没有
你口出脏言,我没有
lexian 發表於 2016/3/5 23:22

你叫我食屎, 
都頗髒哩

有咩问题? 唔见你吃屎?
你口出脏言,我没有
lexian 發表於 2016/3/5 23:22

咁有條feng青口出髒言, 你又有没有來行你的正義?
不是基督徒便是有牌爛仔耶?
你這種有選擇性的公義, 
才是不公義, 是虛偽
或者你是feng青同類, 有代入感
當我罵條feng青時, 你便當我也在罵你
你叫我食屎, 
都頗髒哩
beebeechan 發表於 2016/3/5 23:23

你仲出脏言多过我九十倍!每日到黑“屎屎屎尿尿尿白痴蠢材”!
lexian 發表於 2016/3/5 23:35

你是否崩口人, 忌崩口碗呢?
或是斯文一點: 忠言逆耳

呢到每日到黑, 真係有“屎屎屎尿尿尿白痴蠢材”!嘛
feng青唔掟磚便來掟屎, 耍白痴
(我都係如實, 現埸報導唶)

你都幾樂意同我講屎唶:

#39 + #41
同你讲吃屎你又讲屙屎
有咩问题? 唔见你吃屎?

同道人喔!

你睇到我條大杉時
也要睇到你有條木屑先得架

呢條BBC係幫反基既,
所以佢盡量顯示出基督徒無恥下流賤格的真面目和在這里不斷向觀眾演譯甚麽是:
滛棍腦殘狗奴才屎忽鬼垃圾蟲漢奸口賤賣國賊衰, 賤, 壞, 淫的白痴基督徒!!!
要離教的人, 一定有好多藉口既
唔使用到屎屎尿尿

無離心既人, 即使雞姦, 戀童, 性侵醜聞也無所 ...
beebeechan 發表於 2016/3/5 23:10

無離心既基督徒因為佢地日日都正在進行緊雞姦, 戀童, 性侵醜聞吖馬,所以點可以離教呢?
咁荒淫既雞姦, 戀童, 性侵的【基】【篤】【性】庇護所,在全球都只有基督教才有提供咧!
你這種有選擇性的公義, 
才是不公義, 是虛偽
beebeechan 發表於 2016/3/5 23:28

基督徒的所謂公義就是【漠視】這許許多多基督徒不道德的淫行,視而不見,這就是公義?這就是不虛偽?
你都幾樂意同我講屎唶:

#39 + #41

同道人喔!

你睇到我條大杉時
也要睇到你有條木屑先得架 ...
beebeechan 發表於 2016/3/6 00:08

耶稣教你條大杉係用嚟姦邊個呢?你的家人?你的鄰居?或你教會的教友?或你自己家中的,鄰居的, 教會内教友的。。。小孩子?!
耶稣教你條大杉係用嚟姦邊個呢?你的家人?你的鄰居?或你教會的教友?或你自己家中的,鄰居的, 教會内 ...
leefeng 發表於 2016/3/7 04:15

我條大杉同你老友
咁你買左層樓,
張買賣合約都唔需要明顯寫明你是『買』, 是『業主』架咩?
白痴 ...
beebeechan 發表於 2016/3/5 02:01

唔通亚当跟夏娃做性交过程,要咁明显写出来?
高級模式 | 發新話題
換一個