返回列表 回覆 發帖

馬騮戲呃信徒

教宗跪低替穆斯林洗腳 盼人們更團結
2016年03月25日14:46  

天主教教宗方濟各昨天替難民洗腳,這些難民信仰都不同,有穆斯林、印度教與基督徒等等。

昨天是「濯足節」,教宗方濟各在羅馬跪著清洗並親吻難民的腳,其中三人是穆斯林。教宗形容比利時恐攻是由嗜血的人拿著武器,做出有如戰爭的屠殺。教宗完成濯足儀式後表示,在比利時恐攻後人們應該更團結,不應該有反穆斯林情節。(余浚安/綜合外電報導)

http://www.appledaily.com.tw/rea ... ew/20160325/824392/

抽按:敘利亞幾百萬難民,你唔走去錫勻哂佢地尐腳?
天主教的神父不能娶老婆壓抑不了性慾,所以就想辦法變个基督教出嚟,
教会前面扮神代言人,懶神聖咁欵,後台就上床攪野,娶得老婆重未够,連性侵都撈埋,基督邪教够晒下流!
要強行壓抑強烈慾望,唯有靠藝術來宣洩。

支持鼓勵每位離教者 › 閹割神父 刻不容緩 ‹
回覆 9# 抽刀斷水

教宗對全世界神父有role model責任, 為了重申聖教会的反同立場, 教宗壓抑著自己對男童的強烈慾望, 特登搞女仔
回覆  抽刀斷水
容乜易被鹹濕伯父乘機錫下高尐錫下高尐, 一路錫到上大肶...........
沙文 發表於 2016/3/26 05:08

你又唔好講到穆斯林資訊咁封閉,地球人都知神父既嗜好係小童啦。
又即係咁比喻
病人有權揀男醫生定女醫生

但顛鼠教有冇權揀男妖酋定女妖酋呢?以前就有:
https://en.wikipedia.org/wiki/Pope_Joan
Don't know where God is but the Devil is in the details
回覆  抽刀斷水
唔得嘅。穆斯林女仔, 例如香香公主對玉足, 係唔准妖酋此等臭男人掂嘅

容乜易被鹹濕伯父 ...
沙文 發表於 2016/3/26 05:08

又即係咁比喻
你老婆個胸係唔可以俾其它男人摸,
但佢去做婦科檢查時就俾個男醫生模一番, 又逗又搓
(唔知有無一路搓, 一路摸到落大肶...........)

呢個係身份和地位既問題。
回覆 1# 抽刀斷水
唔得嘅。穆斯林女仔, 例如香香公主對玉足, 係唔准妖酋此等臭男人掂嘅
http://islamqa.org/hanafi/daruliftaa/8323

容乜易被鹹濕伯父乘機錫下高尐錫下高尐, 一路錫到上大肶...........
本網並非反基反神的。
抽刀斷水 發表於 2016/3/26 00:11

咁一樓一也說她不是賣淫
是讓性空虛, 性慾強的人來得到一點慰藉。
挑。。。。敍利亞也有二千五百萬拜耶神亞拉的回教徒哩, 當中有唔少係ISIS,
你又唔去伊斯蘭國反神 ...
beebeechan 發表於 2016/3/25 22:59

你应该学下你个教宗方濟各去幫离教每一位洗同親吻对腳!
做唔到既就咪猛話信耶稣的都有〖愛〗啰!
本網並非反基反神的。
支持鼓勵每位離教者 › 閹割神父 刻不容緩 ‹
抽按:敘利亞幾百萬難民,你唔走去錫勻哂佢地尐腳?

抽刀斷水 發表於 2016/3/25 19:06

挑。。。。敍利亞也有二千五百萬拜耶神亞拉的回教徒哩, 當中有唔少係ISIS,
你又唔去伊斯蘭國反神?
高級模式 | 發新話題
換一個