返回列表 回覆 發帖

耶教不信科学

Gauss 條野實係堅架咩?
beebeechan 發表於 2016/3/30 03:40

垃圾耶稣够唔系堅,你又信?
你發鳮盲或唔識字呢?鳮乸咁大隻字都扮睇唔倒?耶徒又選擇性扮盲? ...
leefeng 發表於 2016/3/30 11:21

你鳮乸咁大粒痔我就見到
黑社會會不會辦一間和勝中學, 新義安醫院, 和安樂老人院,友聯社康中心? ...
beebeechan 發表於 2016/3/29 22:58

黑社會不會辦一間二間教堂,教會攞正牌嚟【收規】嚟傳銷賣〖天國〗空頭支票呃人啲錢!

黑社會不會辦一間二間教堂,教會攞正牌嚟【性侵】啲無辜婦孺,男女!

黑社會不會辦一間二間收容所,攞正牌嚟【性侵】啲無辜少年男女!

黑社會不會不断訓練出一批又一批的騙子牧師神父来傳銷一個天大的謊言!

所謂學校,醫院,老人院,社康中心。 。 。由基督教主辦的有那一間是完全沒有宗教傳銷目的?

不斷利用表面假慈善來推銷一個根本不存在的邪神的邪惡宗教?

收入天文數字,實際用在慈善有幾多呢?

有傳教目的的根本不是慈善,是翻倍傳銷,不斷坐大基督教欺騙世人的循環騙局!
你鳮乸咁大粒痔我就見到
beebeechan 發表於 2016/3/30 11:47

乜你地啲耶徒,尤其是你 beebeechan 日曰你個頭同面都貼住我個屁股牙?
好似間都係名校黎啵
學子打崩頭想入
beebeechan 發表於 2016/3/30 09:40

所以你爺爺常說:愚蠢的人很多!
妖教辦醫院、「慈善」團體,都在向人傳銷妖教,動機根本不純。
妖教辦醫院、「慈善」團體,都在向人傳銷妖教,動機根本不純。
旁觀者 發表於 2016/3/30 23:32

先不管動機
社會是實實在在地受惠了

若我給你五百元一小時來聽我講道
你仆到來都未定
若某地產商(乜叔)說優待基督徒,有信教証明的買樓八折,
呢個壇上的反基憤青爭住入教都似
今日反基人多了,因為教會傳教的方式「純」了,不會以小優小利的方式。
先不管動機
社會是實實在在地受惠了

若我給你五百元一小時來聽我講道
你仆到來都未定 ...
beebeechan 發表於 2016/3/30 23:35
若某地產商(乜叔)說優待基督徒,有信教証明的買樓八折,
呢個壇上的反基憤青爭住入教都似 ...
beebeechan 發表於 2016/3/30 23:52

用[誘餌]来傳教就是基督教[傳銷]手法之一!
本質出發点就不是什么真慈善,真救援!

基督教首先以傳銷販賣慈善方式来傳教就是有利益囘報的目的,
施以小恩小惠:一如在中国派麵粉派麵包,跟住就千百萬倍囘收整個中国的人,錢,地,国家,政治…無所不用其極!

基督教是最卑鄙手段最下流的邪教!
施以小恩小惠:一如在中国派麵粉派麵包,跟住就千百萬倍囘收整個中国的人,錢,地,国家,政治…無所不用其極!
...
leefeng 發表於 2016/3/31 05:37

咁好搵, 又唔見你返上去派麵粉派麵包?
男人上去派精就唔少
你呢種賣囯賊既基督徒除咗厚顏無恥帮外族人出賣中国重識个屁啦!
扮盲冇睇歷史牙?賣囯賊
為何教會、NGO團體要爭?張翠容採訪研究各地戰場多年,她的看法值得參考:

http://programme.rthk.hk/rthk/tv ... 48567&m=episode
支持鼓勵每位離教者 › 閹割神父 刻不容緩 ‹
基督教永远係第一个扑倒去,基督教唔系有善心,只係霸地盤做傳銷揾銀,擴度另類行騙蜘蛛網!
高級模式 | 發新話題
換一個