返回列表 回覆 發帖

原来当年侵华日军曾经做慈善收买人心

回覆  翻江倒海
慌祭角禁电腦, 自己玩 twitter:

慌祭角禁咸片, 自己梗係做埋啦 ...
沙文 發表於 2016/7/12 20:11

沙文呢舖幫你唔落,依家玩twitter未必一定用電腦既,可以用手機㗎嘛:

同樣道理,拍咸片就一定要自己親身做既咩?都可以搵工具代替㗎。
沙文呢舖幫你唔落,依家玩twitter未必一定用電腦既,可以用手機㗎嘛:

同樣道理,拍咸片就一定要自己親身做既咩?都可以搵工具代替

抽刀斷水 發表於 2016/7/12 22:45

用替身?
條片個女, 以佢對歐派自豪,
你叫佢用替身, 佢唔肯過你就真
回覆 79# beebeechan

我從來冇好似您咁睇唔起顛鼠教, 認為顛鼠教不配被兩位皇軍信靠喎
回覆 81# 抽刀斷水

smartphone 係有CPU咖嘛, 同電腦一样啦
唔少藝人都有 facebook, twitter, instagram,之類之類
係咪個個都係親自打理既呢?

beebeechan 發表於 2016/7/12 05:06

梗係啦.
我衰格, 我嘅facebook, twitter, instagram賑户就請秘書打理
本thread 1樓嘅皇軍係咪學教宗呢?

都幾似天主教洗腳礼喎
Don't know where God is but the Devil is in the details
本thread 1樓嘅皇軍係咪學教宗呢?

都幾似天主教洗腳礼喎
沙文 發表於 2016/7/13 02:52

睇野唔好咁馬虎
一個是包紥傷口
一個是洗腳
梗係啦.
我衰格,
沙文 發表於 2016/7/13 02:15

你好少可咁很誠實架喎
回覆 87# beebeechan

睇野唔好咁馬虎
看似包紥傷口
其實係洗腳都得嘅
回覆 88# beebeechan

我都係學教宗啫
佢有錢請人打理facebook, twitter, instagram a/c, 難道我就冇
回覆  beebeechan

睇野唔好咁馬虎
看似包紥傷口
其實係洗腳都得嘅
沙文 發表於 2016/7/13 09:23

可能係乾洗
回覆  beebeechan

我都係學教宗啫
佢有錢請人打理facebook, twitter, instagram a/c, 難道我就冇 ...
沙文 發表於 2016/7/13 09:29

教宗真系请人打理facebook,twitter?唔系挂,梵蒂冈一年开支已经好大个喇,仲请多个人来打理?希望佢唔好财政赤字至好啊。
唔会deficit嘅, 大把以為天主教做好心嘅人負責funding
Don't know where God is but the Devil is in the details
刚开始嘅时候,我以为沙文大师赢左陈生,仔细一惗,原来系沙文大师输左。陈生引导沙文大师引用《天主教周报》,周报上嘅内容可以证明当年梵蒂冈不但没有支持帝国主义,反而仲系支持反法西斯嘅添。沙文大师又输左。
刚开始嘅时候,我以为沙文大师赢左陈生,仔细一惗,原来系沙文大师输左。陈生引导沙文大师引用《天主教周报 ...

沙文大师又输左。
翻江倒海 發表於 2016/7/17 06:44

你成日話佢輸左
你想激到佢黐銀線咩!
回覆 94# 翻江倒海

呢尐叫做hedging吖嘛, 未知边便輸贏就係咁玩法咖啦

一時派人支持帝国主义, 一時又派人反法西斯 - 法西斯衰咗, 就話「我地聖教会係反法西斯嘅」, 若然法西斯贏, 就話「我地聖教会係撑您咖」!

您都係咁啦, 沙父輸, 您就話您撑陳版友, 唔会死錯人嘅
回覆  翻江倒海

呢尐叫做hedging吖嘛, 未知边便輸贏就係咁玩法咖啦

一時派人支持帝国主义, 一時又派人反 ...
沙文 發表於 2016/7/17 09:34

懵佬。。。。咪唔曉扮識哩
你識唔識乜係叫 hedging?
係買大又買細咁解咩?
您鍾意講到明聖教会兩面3刀我都冇意見
您鍾意講到明聖教会兩面3刀我都冇意見
沙文 發表於 2016/7/17 10:24

挑。。。

好似乜都係你講
我都無講過野
只係挑你之嘛
您鍾意老實地挑明聖教会兩面3刀, 我亦都冇意見
高級模式 | 發新話題
換一個