返回列表 回覆 發帖

[轉載] 耶撚,出文屌鳩你係我作為一個人既義務

回覆 40# beebeechan

顛鼠教7宗罪之一, 為食, Gluttony
跟就死人啦, 咁你係邊種顛鼠教徒?
老細話賺左大錢, 今晚請食飯, 鮮蟹炒嫩鮑, 
邊個跟住黎?
你話: 跟, 死人都跟!

咁你係邊種? ...
beebeechan 發表於 2016/9/8 05:54

我以為你是說死人都要試下屌
然後屌死人的人差不多都是戀屍
就不算是狗唔搭八
你說哪怕是死都要試
這樣就沒有誤會
再看一次你說的
你下次。。。死人都要試下哩

常人也會以為意思是找次機會試下x死人,因現今討論屌,就會變成找次機會試下屌死人
老細話賺左大錢, 今晚請食飯, 鮮蟹炒嫩鮑, 
邊個跟住黎?
你話: 跟, 死人都跟!

咁你係邊種? ...
beebeechan 發表於 2016/9/8 05:54

我用不同顏色去分開
我以為你是說死人都要試下屌
然後屌死人的人差不多都是戀屍
就不算是狗唔搭八
你說哪怕是死都要試
這樣就 ...
manzasd 發表於 2016/9/8 06:14

天主對蛇說: 你以後終身吃土
俾人傳傳下, 唔理用詞的意思,  變成蛇是吃土的生物, 聖經唔科學。
食屎哩你!
(咁你係咪食屎當飯既呢?)
我用不同顏色去分開
manzasd 發表於 2016/9/8 06:20

唔使用, 我色盲
回覆  beebeechan

顛鼠教7宗罪之一, 為食, Gluttony
跟就死人啦, 咁你係邊種顛鼠教徒? ...
沙文 發表於 2016/9/8 06:07

gluttony 唔係為食, 係暴食。
我食蟹汁嫩鮑, 貴精不貴多,
靚鮑一隻就夠, 慢慢嗒
所以唔係 gluttony
回覆 44# beebeechan
天主本來的確係想變蛇是吃土的生物, 不過法力唔夠變唔到啫, 其實聖經係好科學嘅
瘋仔:
耶神在諾厄離開方舟時,便與諾厄(即人類)立了彩虹之約,
(不過,唔好見到彩虹就以為係搞基)
你去看看這約是甚麼哩。beebeechan 發表於 2016/9/7 21:49

瘋佬
諾厄食Q晒佢啲家人,又染上瘟疫,全个地上除咗腐屍就只有屍虫,諾厄於是同條屍虫互屌,故此就立了彩虹之約,即係搞基啦,懵佬,你唔止癫重懵到上心口!收咗基督教幾多掩口费呀?
瘋佬
諾厄食Q晒佢啲家人,又染上瘟疫,全个地上除咗腐屍就只有屍虫,諾厄於是同條屍虫互屌,故此就立了彩 ...
leefeng 發表於 2016/9/8 11:14

叫你瘋仔,原來真係無叫錯
叫你瘋仔,原來真係無叫錯
beebeechan 發表於 2016/9/8 11:58

瘋得过你个癫佬?癫性经又信?立彩虹之约?
死剩諾厄乜你觉得彩虹重会好靚咩?白痴得你吖?
你试下去海啸災区屍骸遍地果度睇彩虹吖笨!死蠢本性经噙乜都信?
天主對蛇說: 你以後終身吃土
俾人傳傳下, 唔理用詞的意思,  變成蛇是吃土的生物, 聖經唔科學。
食屎哩你 ...
beebeechan 發表於 2016/9/8 06:56

你說過
廣東話仲要睇講既人用乜語調才知意思既
例如: 朋友臨別說:"你保重呀"
黑社會對唔肯俾陀地既老闆都係說:  "你保重呀"

像你如此好色之人,你真有可能會叫人屌死人
你說過
像你如此好色之人,你真有可能會叫人屌死人
manzasd 發表於 2016/9/8 12:44

以你這種不辨真假,不分黑白的思維,
都會做出傻逼的事既:

不過,你唔使驚
暫時仲有個瘋仔墊你底
都會做出傻逼的事既:

不過,你唔使驚
暫時仲有個瘋仔墊你底 ...
beebeechan 發表於 2016/9/8 21:47

東周列國志/第039回
晉文公先年過曹,曹人多有認得的,其夜倉卒不辨真偽。
我認為春秋曹人的夜倉卒一定做過傻逼的事
漢書楚元王傳
现在陛下开创三代的业绩,招揽文学之士,宽容待人,使他们能一起进用。现在贤和不肖混淆,黑白不分,正邪杂糅,忠言谗言一起进用。
我也認為漢明帝也有做過傻逼的事

我竟可以與漢明帝相提並論,多謝你的讚賞
所以我根本
  1. 唔使驚
複製代碼
都會做出傻逼的事既:

不過,你唔使驚
暫時仲有個瘋仔墊你底 ...
beebeechan 發表於 2016/9/8 21:47

癫佬,你成日贴贴埋埋咁多色情淫相上黎,你个电脑肯定重有好多定啦,
唔通你就係其中一个性侵细路同少女既牧师?神父?基督徒?肯定係是旦一种!
你死命撑基督教,肯定係觉得侵犯到有关你自身既利益啦!!
高級模式 | 發新話題
換一個