返回列表 回覆 發帖

新人報到

sended sended
受傷害的人 發表於 2016/10/2 21:34

冇所谓,你喜欢点写都得,你是為自己而活,不是為别人而活!
『你喜欢点都得,你是為自己而活,不是為别人而活』
你為甚麼不在紅燈時才橫過彌敦道?

白痴, 原來也 ...
beebeechan 發表於 2016/10/15 21:34

啊哈!白痴得你吖,我有話喜欢点都得咩?
啱嘅,你地啲死人耶稣教徒不嬲都鍾意屈人啦,陷害人啦,欺壓弱小啦,虾虾霸霸!
世界上因为有gay督教同天誅教所以先至民不聊生,天下大乱!

你識英语好Q叻咩?你讀屎片牙?
旨意你地班邪教徒幫人?早抖啦!你地班邪教賤人係邪竇教会虾人重未够?
呢度係離教者之家,離教者寫乜野英文関你叉事?
你識点寫个【醜】字?
『你喜欢点都得,你是為自己而活,不是為别人而活』
莫非在旺角通街大便的那個乞人憎便是你瘋

...
beebeechan 發表於 2016/10/15 21:46

乜你bbchan唔系食生菜發誓話生又为耶稣死又为耶稣咩?
咁你即係在彌敦道通街傳教喷糞的那個乞人憎便是你bbchan瘋佬啰???!!!
係啵, 你都無話你唔會食屎既
我係咪都要假設你係會食屎既呢?
beebeechan 發表於 2016/10/16 10:55

原来你日日食屎當飯㗎?呵呵
你咁熟手技工有冇整埋比你啲屋企人食呢?
你使乜开口埋口假设人地食屎啫,
其实你自己咪日日都食緊屎啦,如果唔係你个口点会咁寃崩爛臭吖,小心食食埋埋啲屎臭死你个死邪教癫佬啊!
你把口咁臭, 粗口夠爛
真有資格報名參選下屆垃圾會議員
beebeechan 發表於 2016/10/16 22:20

“先撩者贱,打死无怨”,你地啲耶稣教虾虾霸霸,你地啲耶稣教/耶稣教徒好似木虱甴曱老鼠害虫细菌一模一样,害人害物!
最好就係將你地啲耶稣教/耶稣教徒殲滅,從此天下太平國泰民安,人人安居樂業!
耶穌都鍾意用下文言文架:

爾目中有梁木、何以語兄弟曰、容我去爾目中之草芥乎、
僞善者乎、先去爾目中之梁木、方可瞭然、以去兄弟目中之草芥也、

beebeechan 發表於 2016/10/17 21:13

不倫不纇!
耶稣同佢啲耶徒一樣冇料兼造假!
假耶稣假耶經無所不假!
無恥出賣中國人尊嚴,文字,来媚洋都媚得衰過人:
爾目中有梁木?等我教精你件賣國垃圾;
简体:尔目中有梁木
繁體:爾目中有樑木
乜呢回你又唔忍係咁講既?:
beebeechan 發表於 2016/10/18 07:28

因為gay篤徒用中國文字嚟翻譯邪教既性經吖馬!咁都唔明重要問?白痴得你吖!
我都希望你英文早日有點進步,
不要輸給內地移民, 不會被社會淘汱。
丟香港人的臉。
(香港就係衰在有這班無長進心既年青人勒!)

不過, 你都唔 ...
beebeechan 發表於 2016/10/18 12:15

中國同香港就係衰在有這班無愛國心既年青人同白痴勒!

鼠目寸光,以為信咗gay篤同天誅教就變成外國人,做漢奸賣國賊洽自己中國人!

點不知在鬼佬同耶穌眼中,你bbchan都只不過是華人與狗不得入內果隻!

輸給內地移民係因為香港有好多bbchan這類白痴崇拜洋教,自甘從人降格做以色列教既奴才,從奴才再降格到做畜生羊!

識英文係要用嚟知己知彼,唔係用嚟洽自己人。

丟香港人的臉的係信耶穌的,舔以色列神個屁股,做畜生做奴才侍奉外國的主子,自甘墮落出賣自己的專嚴無恥下流賤格!

被社會淘汰的是基督徒,基督徒已是過街老鼠人人喊打!

基督教係大話教,華人基督徒是睜眼白痴的無恥畜生!

有人唔想做衰到去做奴才畜生,邊一個丟香港人的臉?
高級模式 | 發新話題
換一個