返回列表 回覆 發帖

某支豚的智障言語

我只是看不慣某支豚扣帽子。
原來我反對釋法我就是港獨或基督徒,那香港大律師公會是否半數也是港獨或基督徒?
某支豚說是,不是某支豚自己有問題,難道還是其他人有問題?
而某支豚對基督徒的定義是十恶不赦的存在,原來我反對釋法我就是十恶不赦的存在,那香港大律師公會是否半數也是十恶不赦的存在?
難道自己不懂看報章,還連打開電視看無線新聞也不懂,還是某支豚連電視也沒有?
反釋法示威時,無線記者訪問一名市民,那名市民是說只是單純反對釋法,因為這是破壞法治,而那名市民也說本身討厭那兩名議員及其他想港獨的人按某支豚的定義,那名市民一定是說謊,因為按某支豚所說那名市民一定是港獨或基督徒,而某支豚對基督徒的定義是十恶不赦的存在,所以那名市民一定是有問題
原來基督徒是會找基督徒的犯罪記錄,我有找基督徒的犯罪記錄,某支豚也有找基督徒的犯罪記錄。
http://exchristian.hk/forum/view ... p;extra=&page=8
你呢隻基督徒梗係想咯,我都話咗唔得啦,本少爺唔好呢味野架,何况你又老又醜添!
如果係温柔美麗又善 ...
leefeng 2016/11/18 05:51 提交

你一向講野都係無腦+口臭
無腦比口臭更難頂
離教之家門檻寛鬆,抽刀沙文放晒啲癫基狗入嚟亂咁吠,亂咁咬!
離教之家門檻寛鬆,抽刀沙文放晒啲癫基狗入嚟亂咁吠,亂咁咬!
leefeng 發表於 2016/11/19 06:56

是啊。離教之家門檻寛鬆,抽刀沙文放晒啲中共教支豚入嚟亂咁吠,亂咁咬!
是啊。離教之家門檻寛鬆,抽刀沙文放晒啲中共教支豚入嚟亂咁吠,亂咁咬! ...
manzasd 發表於 2016/11/19 11:54

又放埋啲醜八怪,冇拖拍又唔敢見人,日日上電腦見靚仔就咬住唔放,屈得就屈搏大眾留意係咪?
如果話係就認咗,冇人會笑你架,基督妺!
    本少爺生平最憎啲女人不但樣唔靚,連品格同個心都唔靚,簡直心理變態既老姑婆一族!
本少爺見你係女人,就讓下你,㸃知就三分颜色上大紅?係都要辣㷫人地嚟鬧你咁離奇?
你有病就快啲去揾你件耶稣打救啦!黐線
又放埋啲醜八怪,冇拖拍又唔敢見人,日日上電腦見靚仔就咬住唔放,屈得就屈搏大眾留意係咪?
如果話係 ...
leefeng 發表於 2016/11/19 13:42

所以現實不敢亂說話,在網上就只懂亂叫,支豚在現實中還真可憐。
如果話係 ...
leefeng 2016/11/19 13:42 提交

三唔識七,你都知 manzasd 係女,仲係唔靚,無拖拍,係基督徒添。。,,
好狠勁哇!
你連人地幾時姨媽到都知。
高級模式 | 發新話題
換一個