返回列表 回覆 發帖

[發問] 諗唔到

夠換車就得啦, 您尐基層員工冇公司車用,唔恨得咁多
沙文 發表於 2015/5/6 02:33

基層員工先要楂公司車

大老細使鬼坐公司車.
大老細坐嘅咪又係公司車

Don't know where God is but the Devil is in the details
大老細坐嘅咪又係公司車
沙文 發表於 2015/5/6 02:55

呢尐先係「老細」坐駕
您又唔在行嘞。冇 tinted window畀人睇哂?做教宗咩

又要畀人睇,又要隔住玻璃, 大家睇下,似唔似泰國金魚缸?

Don't know where God is but the Devil is in the details

...
沙文 發表於 2015/5/6 04:53

架車長乃乃,係咪老細你要打橫出入
您又唔在行嘞。冇 tinted window畀人睇哂?做教宗咩

又要畀人睇,又要隔住玻璃, 大家睇下,似唔似泰國金 ...

沙文 發表於 2015/5/6 04:53

佢後悔無金魚缸車
回覆 246# beebeechan

Limo就梗係要夠長,您草根階層係未見過咖啦

教宗咁小兒科嘅金魚缸遇著depleted uranium 都係切豆腐咁切啫, 到時您老細就打橫出入(provided 仲有得剩)

回覆  beebeechan

Limo就梗係要夠長,您草根階層係未見過咖啦

沙文 發表於 2015/5/6 10:38

你條捻毛好短唶,
呢尐先係長毛

教宗咁小兒科嘅金魚缸遇著depleted uranium 都係切豆腐咁切啫, 到時您老細就打橫出入(provided 仲有得剩)
沙文 發表於 2015/5/6 10:38

不如出埋核彈哩

回覆 249# beebeechan
本來ISIS都醒唔起應該咁樣做,依家就多得您提醒
所以大陸就精,唔同佢建交,費卵事佢衰衰咁話黎訪問,咁就乸屎上身矣
本來ISIS都醒唔起應該咁樣做,依家就多得您提醒
所以大陸就精,唔同佢建交,費卵事佢衰 ...
沙文 發表於 2015/5/6 20:09

點解大陸要同ISIS建膠
九唔答七
九唔答七
beebeechan 發表於 2015/5/6 14:54

答八就得啦
點解夭主教和尚要剪㗎仔河童髮型?

每個人都有自己選擇髮型既自由嘛,唔係個個天主教和尚都係咁架嘛。
支持鼓勵每位離教者 › 閹割神父 刻不容緩 ‹
您有所不知, 天主教河童裝係有名堂嘅: Tonsure,  當年個個天主教和尚都係咁架
https://christianity.stackexchan ... nd-a-monk-s-tonsure
你條link咪有講解河童頭既歷史淵源咩?
冇講解同㗎仔河童頭有咩淵源
點解每次扑嘢,女人可以有多次高潮,男人只得一次?試分别由神學及演化論立場解釋之
女人可以利用多次高潮,歡迎多個男人與她進行性行為,到女人懷孕,男人們慒然不知,以為腹中塊肉是自己兒子,備受照顧,增加後裔存活性和生物多樣性。

在神學上,如果認為處女產子是個謊言的話,那麼就如上述所言,耶穌就是馬利亞其中一個男人所生的兒子,並非由約瑟所經手。
您的推論有缺憾。譬如,我只得一次高潮就玩完,但我绝不會放過而且不論在屋企、office、車內、野外都盡力製造機會交配。可見並不需要多次高潮來引起興緻。既然一次都足夠,咁畀咁多次佢做乜L嘢呢?
神學上,您只講咗一個假如,又冇涵蓋另一種假如,論處女生子並非揾笨咁又黔呢?論述極不完備
高級模式 | 發新話題
換一個