返回列表 回覆 發帖

情人節執籮底橙大行動

回復 40# 的帖子

大概編劇同編經都係小男人。小男人有個通病 -- 以為自己得。
多喲生活體驗,就知道呢啲簡直係做戲咁做。當個男人醉貓以為自己得之時,清醒的女士們反倒知道真相 -- 如果真係得,就唔駛屈佢啦。
但女士們亦非個個都知,壇上曾有位也文也武嘅姊妹,話羅得搞醜聞仍是義人,因為佢係被灌醉,根本唔知自己做咗咩。

如果佢只係小小醉不影响erection,咁佢就唔會唔知一連兩晚嘅韻事。但如果真係啤啤俘,又圓唔到房。咁,呢個古仔點樣收科呢?
Don't know where God is but the Devil is in the details
原帖由 孔雀 於 2008-2-5 20:14 發表

講這麼多
我們一起去la

乜你返左香港喇咩?

原帖由 prussianz 於 2008-2-6 02:15 發表

your humble servant would like to acknowledge and accept solemnly hereby : :::::
本人參加宗教活動後的一切神之丢失or傷害,
全部由本人自行承擔。

難怪你唔叫醒你老婆一齊起身笑下啦。

弟兄尚未滿額,告急告急!http://www.hkcd.org/feb08/
支持鼓勵每位離教者 › 閹割神父 刻不容緩 ‹
原帖由 沙文 於 2008-2-6 07:36 發表
大概編劇同編經都係小男人。小男人有個通病 -- 以為自己得。
多喲生活體驗,就知道呢啲簡直係做戲咁做。當個男人醉貓以為自己得之時,清醒的女士們反倒知道真相 -- 如果真係得,就唔駛屈佢啦。
但女士們亦非個個都知,壇上曾 ...

....唉...除咗耶教真係無野毒得過屈人酒後亂性...都明明唔係就講到似層層...第二朝瞓醒重要喊晒口咁問以後點算,真係唔知邊個先係受害人...

我有兩個friend都係因為咁就入咗局,其中一個走唔甩重要後來中招奉個女既命令娶咗個女人...從此日日收工就返屋企,絕跡江湖...

何必呢~~何必呢~~
原帖由 prussianz 於 2008-2-6 02:15 發表

your humble servant would like to acknowledge and accept solemnly hereby : :::::
本人參加宗教性活動後的一切精神之丢失or傷害,
全部由本人自行承擔。

P仔你咪濟呀,你俾阿嫂睇到你睇D咁既野最多都係俾人拖去教會洗十碌八碌腦...但你真係去參加既話,就算乜都無發生我驚你都會被施以極刑...你睇阿九叔...

原帖由 抽刀斷水 於 6-2-2008 10:12 發表 乜你返左香港喇咩? 難怪你唔叫醒你老婆一齊起身笑下啦。 弟兄尚未滿額,告急告急!http://www.hkcd.org/feb08/
最近在香港
對付那些蠢人 就絕對不可以跟他們說真話 必須要用宗教形式來催眠他們 使他們覺得所做的事都是對的 所以“因信稱義“只不過是個口號,跟“阿彌陀佛“其實是一樣的

回復 43# 的帖子

But when your fd. knows that they 被人屈, they could simply go away...

P仔可以話"去教會" ja ma. 點會好似阿九叔咁lei? (睇住對方瞓著咗, 先可以確保無事ma... )
原帖由 孔雀 於 2008-2-5 05:59 發表
君不覺每早起來都一柱擊天 好像不一定起不到頭Gen 19:36 這樣、羅得的兩個女兒、都從他父親懷了孕。
Gen 19:37 大女兒生了兒子、給他起名叫摩押、就是現今摩押人的始祖。
Gen 19:38 小女兒也生了兒子、給他起名叫便 ...
好在世上有「科學實驗」呢樣嘢。
拿,您試下揾一晚隊一埕花雕,劏完白鶴,頭痛欲裂之時吩咐尊夫人明天早上檢視一下您條啫啫嘅狀態向我地報告啦
Don't know where God is but the Devil is in the details
原帖由 Jom 於 2008-2-6 12:24 發表

P仔你咪濟呀,你俾阿嫂睇到你睇D咁既野最多都係俾人拖去教會洗十碌八碌腦...但你真係去參加既話,就算乜都無發生我驚你都會被施以極刑...你睇阿九叔...

CxyZXgoIDc8 ...

>>>>>>>>> P仔你咪濟呀,
oh My God , oNo , o come on , ,

b4 our this home , i have n'ever ever ever n'ever b able2anticipate that
@
some day i would b called as P仔 ,

ThANK ye all ye
原帖由 Jom 於 2008-2-6 12:24 發表

CxyZXgoIDc8 ...

我不入地狱 , 谁入地狱 , ,

入地狱者 .... the act of ..... a hero ...... A[[class]] hero ,
入地狱者 .... the act of the real hero ,
入地狱者 .... the spirit of buddhism e.t.c. ,

地狱不空 誓不成佛 ,

by 'the way , i wish y'all : :::::::::::

KUNG HEY FAT CHOI !!!!
KUNG HEY FAT CHOIce !!!!
KUNG !! HEY !! FAT CHOIce !!!!
KUNG !! HEY !! [[[[[i-wish-u]]]] FAT CHOIce [[FAT-CHOIce-offerred2u-from-headhunting-agencies-etc]]

[[[[[ `````KUNG'''' in swedish = `````KING'''' ]]]] ,;--^))

原帖由 weakest 於 2008-2-6 21:33 發表
But when your fd. knows that they 被人屈, they could simply go away...

P仔可以話"去教會" ja ma. 點會好似阿九叔咁lei? (睇住對方瞓著咗, 先可以確保無事ma... )

o yes, the pastors do always order us : ::::: when-ever we have time we should "去教會" ma ,
原帖由 抽刀斷水 於 2008-2-6 10:12 發表

乜你返左香港喇咩?

斯人不出 , 其苍生何 ??

原帖由 孔雀 於 2008-2-5 20:14 發表 [url=redirect.php?goto=findpost&pid=13570&ptid=1437][/url]

講這麼多
我們一起去la
原帖由 沙文 於 7-2-2008 00:07 發表 好在世上有「科學實驗」呢樣嘢。拿,您試下揾一晚隊一埕花雕,劏完白鶴,頭痛欲裂之時吩咐尊夫人明天早上檢視一下您條啫啫嘅狀態向我地報告啦
2Ti 3:16 聖經都是 神所默示的、〔或作凡 神所默示的聖經〕於教訓、督責、使人歸正、教導人學義、都是有益的.

你難度敢說舊約不對嗎
XD
對付那些蠢人 就絕對不可以跟他們說真話 必須要用宗教形式來催眠他們 使他們覺得所做的事都是對的 所以“因信稱義“只不過是個口號,跟“阿彌陀佛“其實是一樣的

回復 47# 的帖子

原帖由 沙文 於 2008-2-7 00:07 發表
好在世上有「科學實驗」呢樣嘢。
拿,您試下揾一晚隊一埕花雕,劏完白鶴,頭痛欲裂之時吩咐尊夫人明天早上檢視一下您條啫啫嘅狀態向我地報告啦

呢個"實驗"會唔會有問題ka? 找夫人檢視, 咁如果夫人講大話點算?都係整部video 拍低整晚的過程好D...
原帖由 prussianz 於 7-2-2008 02:53 發表 斯人不出 , 其苍生何 ??
獨食難肥
面對基基聖女
我一定是希望大家一起分享
原帖由 孔雀 於 2008-2-6 19:00 發表
最近在香港

有時間多和家人一起吧。唉,看看過往該機構搞活動的照片:
http://www.hkcd.org/past

雖然參與者的面目有些模糊,但我已覺得吸引力不太足夠了。
支持鼓勵每位離教者 › 閹割神父 刻不容緩 ‹
原帖由 抽刀斷水 於 2008-2-7 18:34 發表

有時間多和家人一起吧。唉,看看過往該機構搞活動的照片:
http://www.hkcd.org/past

雖然參與者的面目有些模糊,但我已覺得吸引力不太足夠了。

嘩....一大堆錦繡多味魚呀.....

...阿水哥...早就應該登出黎俾各兄弟參詳吓啦....

回復 56# 的帖子

樂觀D la. 咪當D worse 野已經在過往活動中找到著落, 不在擔憂範圍咪算lor...

http://www.hkcd.org/
There are some "samples" in the "Featured members" part. Although....... Well, "inferior goods" are also "goods" ge...
原帖由 weakest 於 2008-2-7 01:49 發表
呢個"實驗"會唔會有問題ka? 找夫人檢視, 咁如果夫人講大話點算?都係整部video 拍低整晚的過程好D...
就咁影住孔雀就冇問題,但千祈咪手多多貼陳冠希個頭上去,引起警方高度關注
原帖由 Jom 於 2008-2-7 22:20 發表

嘩....一大堆錦繡多味魚呀.....

...阿水哥...早就應該登出黎俾各兄弟參詳吓啦....

sometimes ,  粗tea淡rice , 更有品味 ,

otherwise , u must suffer some problems of ,,,,,,,,,mal-nutrition'''''''''

,

i'm so proud of myself to be so 有品味

高級模式 | 發新話題
換一個