返回列表 回覆 發帖

XCA FORUM 帖數突破一千大關啦 各位繼續努力!

小弟代 XCA 多謝各位支持! 
花開花落花無缺!

對付教徒三式: 不主動、 不抗拒、 不負責!

原帖由 Guest from 219.79.42.x 於 2007-3-9 23:25 發表
帖數一千, 有質素的, 又有多少 ?

我們會繼續努力  
閣下不妨提一下意見吧  我們會引為參考
花開花落花無缺!

回復 #4 火柴 的帖子

小弟報個數呃下post jey  唔駛咁下話...
花開花落花無缺!

原帖由 火柴 於 2007-3-10 14:51 發表
要架,唔係我又點呃多個POST?

咁攪法 post post 相呃何時了阿??
花開花落花無缺!

原帖由 kc 於 2007-3-10 15:12 發表
我又要。

本來想開新post,但還是在這裏順便說吧:離教者之家今天(3月10日)開張3週年了。恭喜!

是嗎 可喜可賀~!
花開花落花無缺!

原帖由 沙文 於 2007-3-10 23:22 發表
車,最多我出少啲posts咯。

老大都離呃post~我又跟住呃先~
花開花落花無缺!

原帖由 derSee 於 2007-3-11 20:17 發表
一家人閒聊,需要用到"質素" 兩個字嗎?
我們並不是來賣身的~
也不是來圖利益的~
你想這裡有些什麼表演給閣下看?
或許,閣下可去俾錢睇馬戲團吧~

...

dersee 多點衝擊才有火花嘛~
花開花落花無缺!

原帖由 hund 於 2007-3-14 18:37 發表
真有趣!要不要質素?不是一個掛著「閒聊」為題的一頁會要求的吧!

此題有質素也好無質素也好,隨緣啦!又會企得如此硬,罕聞!

我比較喜歡吹有質素的水,如水特。哈哈! ...

HEY 未知hund 兄 喜歡吹什麼水
這兒是卧虎臧龍之地  有待兄你慢慢探索了
花開花落花無缺!

高級模式 | 發新話題
換一個