返回列表 回覆 發帖

岩岩睇完《殺神特工》(註:有劇情,入錯黎唔好x我!!!)

回復 60# 龍井樹 的帖子

ok...睇黎向你證明弟兄「騎呢」比證明神自己仲難wor...

回復 61# Jennifer 的帖子

只係如果你 d弟兄英俊少少, 我諗佢做乜你都唔會覺騎呢.

回復 62# 龍井樹 的帖子

當真?
我又好似有乜印象見過英俊嘅騎呢人wor...得閒介紹d黎

回復 48# Jennifer 的帖子

謝謝詳細的回應。

5. 或者等你未來男朋友/老公既慢慢誘導,咁會離教離得開心d...hohoho,你點知冇人
誘導緊我呀

呵呵,有咩?講黎聽下丫。

(心底呢喃:如果有就不會對基督教「難捨難離」啦)
支持鼓勵每位離教者 › 閹割神父 刻不容緩 ‹

回復 64# 抽刀斷水 的帖子

喂...唔駛激我啦
咁易話俾你知,都唔矜貴啦
總之「佢」同基教冇關係架啦...係講咁多!
原帖由 抽刀斷水 於 2008-7-8 22:51 發表
謝謝詳細的回應。

呵呵,有咩?講黎聽下丫。

(心底呢喃:如果有就不會對基督教「難捨難離」啦)

上邊呢種咁有興趣了解人地私生活o既人兄,

又算唔算"騎呢"?  

回復 66# peterchansuper 的帖子

oh...佢認自己係「弟兄」就計埋佢lor

回復 65# Jennifer 的帖子

佢咩人黎架?好關心你架?對你好唔好姐?靚唔靚仔架?
支持鼓勵每位離教者 › 閹割神父 刻不容緩 ‹

回復 68# 抽刀斷水 的帖子

抽「弟兄」唔好咁八啦
原帖由 抽刀斷水 於 2008-7-8 13:26 發表

我問『做乜「心軟」唔離教』,這只是一個問句,亦無其他追問或follow up 的動作,與基督徒問人「心硬」的情況有所不同。

本網宣旨是不會勸人離教嘛。 ...

sorry too prussian i.e. harsh+blunt .,;==^)

sorry again

exChristian.info前基督徒,主力:淚儿/泪儿,WEIYAN,龙井树。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。警告 基督徒:你们一定不够他们玩
realChristianities.com雪龙坛
原帖由 抽刀斷水 於 2008-7-8 23:04 發表
佢咩人黎架?好關心你架?對你好唔好姐?靚唔靚仔架?

sorry that would scare her

sorry again

exChristian.info前基督徒,主力:淚儿/泪儿,WEIYAN,龙井树。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。警告 基督徒:你们一定不够他们玩
realChristianities.com雪龙坛
原帖由 Jennifer 於 2008-7-8 17:46 發表
當真?
我又好似有乜印象見過英俊嘅騎呢人wor...得閒介紹d黎

俾我講中啦. 英俊嘅, 做乜你都唔會覺得佢騎呢.

回復 72# 龍井樹 的帖子

hohoho...睇過版先至知...

回復 73# Jennifer 的帖子

你試試將你所舉嘅騎呢野,改由劉德華梁朝偉傾情演繹,
你試試想像一下,睇睇會唔會冇咁騎呢吖?

回復 74# 龍井樹 的帖子

嗯...劉華or偉仔約我打友誼波?
oh...靚仔大多鍾意「趙元暢」...我才不上當

回復 75# Jennifer 的帖子

不是「趙元暢」才好嗎??屈他們強姦, "鑿"他們一千幾百萬都容易點嘛...大把人做證la...

回復 76# weakest 的帖子

嘩...咁毒?難道你曾經是受害者?
原帖由 Jennifer 於 2008-7-9 16:36 發表
嗯...劉華or偉仔約我打友誼波?
oh...靚仔大多鍾意「趙元暢」...我才不上當

靚仔會唔會怕俾你o趙完唱多 d呢?

回復 78# 龍井樹 的帖子

乜你咁睇我架...h:

回復 79# Jennifer 的帖子

我見你聽見劉德華梁朝偉心花怒放個樣,
怕你把持不住心中興奮,
要公開給別人分享囉。

高級模式 | 發新話題
換一個