返回列表 回覆 發帖

[發問] 多唔多人喺返工時間上黎?

回復 36# Jennifer 的帖子

要等我問下工人姐姐先知
原帖由 Jennifer 於 2008-7-15 11:04 發表
「你 做 muck 鬼 野 gaa 」... 你估下?

h:
o k ,
今次,
我 真 系 走 o左 眼,
我 真 系 點 [ooo弟] 你 都 [ooo弟] 你 [o五o] 出 : :::::
: :
原來,你 系 o甘 鬼靈精 gae  

exChristian.info前基督徒,主力:淚儿/泪儿,WEIYAN,龙井树。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。警告 基督徒:你们一定不够他们玩
realChristianities.com雪龙坛
原帖由 Jennifer 於 2008-7-15 11:04 發表

我 原本 [人中] [言今心] 住 : ::::: 我一問,你一答,o甘 [京尤] 好輕易 o甘 比 我 套到料,

我 點都 估 [o五] 到 : ::::: 你 會 o甘 有 智慧,會 反問 番 我  轉 [豆頁]

exChristian.info前基督徒,主力:淚儿/泪儿,WEIYAN,龙井树。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。警告 基督徒:你们一定不够他们玩

[o田-k]
[o青見] 妹 [人子] ,系 [o五o] 系 玩 野 aa  ??  

o k , 奉陪

---------

我 估 你  : :::::

[o五o] 使 做,

屋企 有 $ 過 李+誠,

你 系 太子女
公主
o  主 啊

你 快d 話 系 laa

我 儀家 吧結 定 你 先

回復 43# prussianz 的帖子

依家我睇到佢 IP, 唔洗估, 哈哈....

回復 45# 龍井樹 的帖子

係...其實我係做清潔嘅

回復 46# Jennifer 的帖子

經龍兄一提,原來……花姐係我校友!
支持鼓勵每位離教者 › 閹割神父 刻不容緩 ‹
原帖由 Jennifer 於 2008-7-15 17:09 發表
係...其實我係做清潔嘅

做清潔仲曬時間金錢去讀宗教碩士,

仲唔係唔等使?

係未信邪教信到痴左?

你經常語無倫次,

好易驚到人架 wor......
原帖由 Jennifer 於 2008-7-15 10:05 發表
i am too old to start my "next" career
but thanx for asking

o k morning , now again for ' the Dutch-Uncle's show-time

:笑裡藏刀:

even u not want2change ,

but ,

@internal-promotion , the privileges would also b given to those with higher education ,

ye may know it far better than me

---------

o k , sorry 4 斑门 [王十十] 斧
原帖由 Guest from 221.127.236.x 於 2008-7-11 22:38 發表

問題係當你了解左真相,
你係未比以前開心先?

吸了毒,更開心。
原帖由 Jennifer 於 2008-7-14 14:10 發表
係...不過亦有人認為「大樹好遮蔭」嘛...乜都有人睇住,有人安排晒,感覺幾幸福架...

咁,最好找個黑社會阿頭做大佬,黑夜行橫街窄巷都不驚,有「安全感」。
原帖由 ctaya 於 2008-7-16 08:15 發表

吸了毒,更開心。

吸毒。

o yes

, good metaphor ,

回復 47# 抽刀斷水 的帖子

校友?
我唔一定喺果度讀書架...

回復 48# peterchansuper 的帖子

我話做清潔你又信...
原帖由 Jennifer 於 2008-7-16 09:14 發表
我話做清潔你又信...

[人巨] [o甘] 樣 話 你,

你 都 [o五o] 發脾氣,

你 都 真 系 幾好 修養 worr , 大 [人老]

原帖由 peterchansuper 於 2008-7-15 23:12 發表

做清潔仲曬時間金錢去讀宗教碩士,

仲唔係唔等使?

係未信邪教信到痴左?

你經常語無倫次,

好易驚到人架 wor......
原帖由 Jennifer 於 2008-7-16 09:10 發表
校友?
我唔一定喺果度讀書架...

唔喺果度讀書,專程入去上網?
不過我明既,保持神秘感丫嘛。
支持鼓勵每位離教者 › 閹割神父 刻不容緩 ‹

回復 56# 抽刀斷水 的帖子

PM 你先講啦...

回復 57# Jennifer 的帖子

你好衰, 唔講我聽.

回復 58# 龍井樹 的帖子

你問番抽刀兄咪得lor

回復 59# Jennifer 的帖子