返回列表 回覆 發帖

[發問] 多唔多人喺返工時間上黎?

回復 60# 龍井樹 的帖子

去街?打tennis呀?
原帖由 Jennifer 於 2008-7-16 11:48 發表
  去街?打tennis呀?

咪咁猴急啦.... 行街睇戲食飯玩層層疊唔好咩?

回復 62# 龍井樹 的帖子

打tennis 好猴急咩?你心邪啫朋友

回復 63# Jennifer 的帖子

對對對, 打打友波只係正常社交, 只怪我長居山林冇經驗.

回復 64# 龍井樹 的帖子

話時話...點解有人會鐘意玩層層疊?我覺得幾悶架...
原帖由 龍井樹 於 2008-7-16 13:37 發表
對對對, 打打友波只係正常社交, 只怪我長居山林冇經驗.

exChristian.info前基督徒,主力:淚儿/泪儿,WEIYAN,龙井树。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。警告 基督徒:你们一定不够他们玩
realChristianities.com雪龙坛

回復 65# Jennifer 的帖子

會唔會只係對手令你覺得悶?

如果換個 partner 未知能否令妳再次投入玩得起勁呢?如果可以幫到你的話我會認真考慮一下做你 partner。

p.s. 我係咪應該轉轉 channel呢?一陣玩出禍就弊加火‧‧‧

層層疊

昨晚我跟四個網友玩層層疊的情況‧‧‧

附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?新建帳戶
原帖由 龍井樹 於 2008-7-16 15:08 發表
會唔會只係對手令你覺得悶?

如果換個 partner 未知能否令妳再次投入玩得起勁呢?如果可以幫到你的話我會認真考慮一下做你 partner。

p.s. 我係咪應該轉轉 channel呢?一陣玩出禍就弊加火‧‧‧ ...

:D

exChristian.info前基督徒,主力:淚儿/泪儿,WEIYAN,龙井树。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。警告 基督徒:你们一定不够他们玩

回復 67# 龍井樹 的帖子

咁大個人,會唔會玩出火你自己諗啦 (or問下太太,睇下佢比咩答案你)

回復 70# Jennifer 的帖子

我無太太,可以同你玩出火了。
支持鼓勵每位離教者 › 閹割神父 刻不容緩 ‹

回復 71# 抽刀斷水 的帖子

你幫佢出火,定還是佢幫你出火?
我都係隔岸觀火比較安全,快逃~~~

回復 71# 抽刀斷水 的帖子

我都無wor....

回復 72# 龍井樹 的帖子

你好壞。
支持鼓勵每位離教者 › 閹割神父 刻不容緩 ‹

回復 抽刀斷水, weakest 的帖子

妖~~~你地先至壞!!!
原帖由 Jennifer 於 2008-7-17 10:23 發表
妖~~~你地先至壞!!!

我 覺得
[人巨] 地 個個 都 幾 好樣 gaa,幾好玩 gaa

回復 76# prussianz 的帖子

做乜幫佢地sell?乜呢到有「離家婚介服務」架咩?
原帖由 龍井樹 於 2008-7-16 16:38 發表
你幫佢出火,定還是佢幫你出火?
我都係隔岸觀火比較安全,快逃~~~

洗唔洗叫定火燭鬼?

我老豆係火燭鬼wo,佢話有時要等d火燒出黎先得,唔係爆炸就大件事啦~~

(燒完就會熄左? )

那不是這問題的答案呀......
唔好搞人地啦,

人地係基督徒黎架,

無謂連累人家破戒啦......  

回復 79# peterchansuper 的帖子

破咩戒呀請問...有冇聖經章節support?
高級模式 | 發新話題
換一個