返回列表 回覆 發帖

旅行唯心主義

回復 15# 抽刀斷水 的帖子

唔係殺校呀...講緊翠x假期嗰d 幾皮野嘅遊學團呀...
原帖由 Guest from 221.124.238.x 於 2008-7-21 00:51 發表
哈哈哈﹐又係我V飛刀登場

本飛刀自問外遊經驗不多。。。因為本飛刀爺信奉“元朗本位主義”。。。。本飛刀爺心目中元朗就是世界﹐世界就是元朗。。。。元朗以外就是低能民族。。。。曾幾何時本飛刀爺還以為港島東人吃樹 ...

飛刀爺

你熟不熟 元朗 ?

exChristian.info前基督徒,主力:淚儿/泪儿,WEIYAN,龙井树。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。警告 基督徒:你们一定不够他们玩
realChristianities.com雪龙坛
原帖由 Jennifer 於 2008-7-21 23:28 發表
唔係殺校呀...講緊翠x假期嗰d 幾皮野嘅遊學團呀...

你是指由旅行社搞、不是學校舉辦的?

家長有錢無時間照顧子女,而獨留子女在家中又犯法,倒不如叫他們 join  這些東東,省卻照顧的麻煩吧。
支持鼓勵每位離教者 › 閹割神父 刻不容緩 ‹
原帖由 红孩儿 於 2008-7-21 10:28 發表

几时开工呀 ?   好期待啊 !

canst////hast thou write/////written thy own 「寫臭遊記」o' Americas ??
canst////hast thou write/////written thy own 「寫臭遊記」o' America ??

o k ,
canst////hast thou write/////written thy own 「寫臭遊記」o' any place ??

cheers ThANKye
exChristian.info前基督徒,主力:淚儿/泪儿,WEIYAN,龙井树。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。警告 基督徒:你们一定不够他们玩
原帖由 红孩儿 於 2008-7-21 10:28 發表

几时开工呀 ?   好期待啊 !

o k ,
i
think
thy
````` [原创] 美国的豆腐渣工程  Let Me Take You There ! """"
http://exchristian.hk/forum/redirect.php?tid=2182&goto=lastpost#lastpost
.... could be classified as a kind of ````` wicked travelling """"

.,;==^)

回復 23# 抽刀斷水 的帖子

嘻嘻...好多遊學團都鼓勵家長同行的...希望賺多d
咁又係wor,十歲八歲都冇理由叫佢跟個唔識嘅哥哥/ 姐姐去咁遠遊學wor

回復 26# Jennifer 的帖子

有些學校就會和一些非牟利團體合辦遊學團,既可有資助,又可搞活動教學。

現今的教育風氣,好像要令子女的課餘時間也要很充實的,要「寓娛樂於教育」。越來越覺得現在的小朋友比我的年代更辛苦。
支持鼓勵每位離教者 › 閹割神父 刻不容緩 ‹

回復 27# 抽刀斷水 的帖子

係呀...以前暑假都係睇電視咋嘛...
牙簽仔果然秀外慧中 想法新奇

我一早都講過 那些歐美國家 口口聲聲講甚麼人權 其實盡是虛偽的  且看澳洲 加拿大 人口少少 卻霸佔了大量土地 正是人類中最醜惡的行徑

我贊成牙簽仔唱衰班惡霸

回復 29# 訪客得得b 的帖子

其實,点解您地唔係天水圍發兵攻打加拿大,將之攻佔成中國殖民地呢?有我裡應外合,大事可成嘛

若不成為殖民地,加拿大係冇得發展嘅
Don't know where God is but the Devil is in the details
原帖由 沙文 於 2008-7-23 01:20 發表
其實,点解您地唔係天水圍發兵攻打加拿大,將之攻佔成中國殖民地呢?有我裡應外合,大事可成嘛

若不成為殖民地,加拿大係冇得發展嘅

你今曰背判得加拿大 日後就背判得天水圍及元朗東v飛刀聯合大公國

你呢種吃裡扒外的反骨仔 刀爺是不會用你的

原帖由 訪客得得b 於 2008-7-23 13:52 發表

你今曰背判得加拿大 日後就背判得天水圍及元朗東v飛刀聯合大公國

你呢種吃裡扒外的反骨仔 刀爺是不會用你的

i am not 吃裡扒外的反骨仔

刷定
飛刀爺 gae 鞋 先

飛刀爺 , hip hip hurray

回復 31# 訪客得得b 的帖子

利用完我就剁咗我咪得咯。。。。。冇人叫您同我列土封王啫
Don't know where God is but the Devil is in the details
高級模式 | 發新話題
換一個