返回列表 回覆 發帖

奧運花蕠圖集

点解加拿大臺CBC從來不播此等鏡頭?
Don't know where God is but the Devil is in the details
原帖由 抽刀斷水 於 2008-8-10 05:27 發表
糟糕!國旗倒置了。

原來章子怡都試過

Don't know where God is but the Devil is in the details
睡得甜嗎?
支持鼓勵每位離教者 › 閹割神父 刻不容緩 ‹
加拿大韻律泳隊的泳衣,為何穿上了中國的太極圖案?

回復 64# 抽刀斷水 的帖子

貴國的國旗都有基督五傷啦。阿B最鍾意文化交流嘛

這個文化交流也不錯,澳洲人穿中文字再加cosplay 日本龍珠!
被譽為最美的奧運冠軍 - 彈床:何雯娜

原帖由 沙文 於 2008-8-22 17:36 發表
点解加拿大臺CBC從來不播此等鏡頭?

特為沙文獻上美女圖。

最後一位準備頒奬的禮儀小姐:閉幕禮時羅格為馬拉松冠軍準備頒奬

閉幕禮:準備向各志願者獻花的禮儀小姐

艱苦的禮儀小姐之路

老人家,小心睇路呀
捨不得的奧運~
完滿結束,謹將記憶留在心中
原帖由 抽刀斷水 於 2008-8-22 16:26 發表
如何選擇?
哂咁多靚女出黎 遲早搞到八十國聯軍打中國
阿B您咪咁好戰。一般來說,這種問題用一本護照就可以和平地解决了
http://www.canadameet.com/forum/showthread.php?p=3138074
原帖由 沙文 於 2008-8-26 01:49 發表
阿B您咪咁好戰。一般來說,這種問題用一本護照就可以和平地解决了
http://www.canadameet.com/forum/showthread.php?p=3138074

那位小姐不是反基統領~當然不存在政治不正確的問題~
花開花落花無缺!

對付教徒三式: 不主動、 不抗拒、 不負責!

回復 73# Step.King 的帖子

till, 咁我都唔係反基統領啫

回復 74# 沙文 的帖子

其他人我不知道,史仔一向對你馬首是瞻,老大前老大後,大家都有目共睹,請不要講出此等傷害本國特區居民感情的說話啊。

回復 75# 抽刀斷水 的帖子

係佢太過抬舉細佬啫。有BV雙俠鎮守天門,其他人何堪沾得上「統」、「領」任何一字的边兒呀?
原帖由 沙文 於 2008-8-27 21:52 發表
係佢太過抬舉細佬啫。有BV雙俠鎮守天門,其他人何堪沾得上「統」、「領」任何一字的边兒呀?

統領一職捨你其誰???
而且你身為管理員...你唔係統領, 難道是頸榮哥咩~
可惜的是...你是不是統領~~也是政治不正確!
花開花落花無缺!

回復 77# Step.King 的帖子

管理員就係統領?
府上的大厦夜更管理員係由業主立案法團主席兼任咁慳皮咖?

回復 78# 沙文 的帖子

我屋企唔係~不過呢度係~
早我我認識師父之先, 已有人稱您老人家為反教領導人啦~
徒兒都係格守傳統jey~~~不過你既然已公開向景教國度投誠啦wor...我係你都會打死都唔認統領一職啦
花開花落花無缺!

回復 79# Step.King 的帖子

係我就認咗佢啦...統領D反教人仕向景教國度投誠, 則更能打擊反教組織了...
高級模式 | 發新話題
換一個