返回列表 回覆 發帖

又再請教一下民族主義大哂人仕

原帖由 沙文 於 2008-8-30 20:41 發表
如果你咁講,咁而家話事既係人的原因係佢地說服咗獅子老虎

當然啦,係有個人說服咗一大班人磨利刀鎗,又說服咗一大班人整陷阱,重有一班人去監視阿獅子老虎,俾人咁打法,莫講話獅子老虎,長毛象都要聽話啦....你唔會話我知你真係以為有人咁啱有沙煲咁大個拳頭又咁啱夠膽單拖去趙班獅子老虎呀??我驚架...武松單野係流架...
做好男人,是讓身邊所有人開心
做賤男人,只是不想自己太傷心

回復 81# Jom 的帖子

咁既然您知道「好打」點解,仲係恕炫耀三寸不爛之舌做乜q?您唔係諗住真係可以做世上口技最好之人下話?
Don't know where God is but the Devil is in the details

回復 82# 沙文 的帖子

咁如果講事實為之係炫耀既話,咁都係彼此彼此姐.

我就當然知道乜野為之"好打",但就更明白"好打"既作用到最後就係俾人利用.不過沙兄你都武功都唔弱,尤其是係果套腿功,輕D都壓你唔住.
做好男人,是讓身邊所有人開心
做賤男人,只是不想自己太傷心
美國快大選了 且看兩黨候選人那一個好打些先

回復 84# 訪客得得b 的帖子

兩黨候選人都唔好打,美軍打伊拉克就好打
Don't know where God is but the Devil is in the details

回復 76# 沙文 的帖子

沙老大, 如果有「天下#1的腳頭」, 永遠俾佢走甩咗, 咁「有天下#1的拳頭」的人點ar??

回復 86# weakest 的帖子

冇錯。所以我係話「打嬴話事」而非「最好打話事」
原帖由 訪客得得b 於 2008-8-30 00:52 發表

當年投向毛毛的人 其實都不太知道自已信乜架 只是不想再信光頭佬先嘛

蘇聯咪係咁囉 美國又係咁囉 睇下邊個多d人信之嘛
咁毛毛可以叫天皇改姓馬啫,何必打呢?打都係維持得果三幾百年有q用咩?
原帖由 沙文 於 2008-8-30 23:08 發表
兩黨候選人都唔好打,美軍打伊拉克就好打

你無講明打羸國家話事播

回復 89# 訪客得得b 的帖子

係因為遷就您故盡量小賣弄文字
原帖由 沙文 於 2008-8-31 00:51 發表
係因為遷就您故盡量小賣弄文字

如以國家為單位  咁你慘喇 你搞得清楚"勝"與"敗"條數點計先啦

蘇聯入侵阿富汗 誰勝誰負?

回復 91# 訪客得得b 的帖子

边個話事?
原帖由 沙文 於 2008-8-31 02:07 發表
边個話事?

边個話事丫?

回復 93# 訪客得得b 的帖子

見好似少人信就駛架坦克車入城然後宣告對方人數不足之人話事
原帖由 沙文 於 2008-8-31 15:12 發表
見好似少人信就駛架坦克車入城然後宣告對方人數不足之人話事

繼續啦 我等住學野架嘛
沙文問的對象驢唇不對馬嘴。

這種事,應該去問黃俄,前中華蘇維埃政府去。問民族主義分子干什麽?
有人問我蓬萊路

雲在青山月在天

--------------------離教者面對耶徒的質疑和責難,引詩作答。
原帖由 秀雲 於 2008-9-1 15:51 發表
沙文問的對象驢唇不對馬嘴。

這種事,應該去問黃俄,前中華蘇維埃政府去。問民族主義分子干什麽?

條友仔玩文字打交術之嘛 咪鬼理佢啦
原帖由 訪客得得b 於 2008-9-1 16:08 發表
條友仔玩文字打交術之嘛 咪鬼理佢啦

書面:這個混混在玩弄文字打架術而已,別理他吧。
支持鼓勵每位離教者 › 閹割神父 刻不容緩 ‹
原帖由 抽刀斷水 於 2008-9-1 16:29 發表

書面:這個混混在玩弄文字打架術而已,別理他吧。

怎樣將"文字打架術"載入史冊  取代"乳理分析"這個偽學術名稱  成為共同語言好呢?

回復 99# 訪客得得b 的帖子

至少要有兩個degrees才可以做到
高級模式 | 發新話題
換一個