返回列表 回覆 發帖

[原創作品] 自我介紹

原帖由 Revolution 於 2008-8-29 21:11 發表
私下可叫我"潛",
我是香港的一所中華基督教會所屬學生.長年宗教壓力令我憤恨基督教,基督教亦令我女朋友離我而去,我是一個失落人了.
我已正在寫書打耶教,希望在此站得到支援!萬分感謝! ...

基督教亦令我女朋友離我而去

why ??

??

exChristian.info前基督徒,主力:淚儿/泪儿,WEIYAN,龙井树。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。警告 基督徒:你们一定不够他们玩
realChristianities.com雪龙坛
原帖由 Revolution 於 2008-8-29 23:49 發表

本來我地好煙un.........但到佐一日,佢話唔信耶穌唔得,我無奈做人太有原則.打死唔信.佢......就話神唔俾我地係埋一齊,離我而去.佢仲係我十五嵗人第一個當面求愛ge女仔.都係唯一一個 ...

look for an other 女仔 ,

do not let her become 唯一一個 女仔 in thy////your life

exChristian.info前基督徒,主力:淚儿/泪儿,WEIYAN,龙井树。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。警告 基督徒:你们一定不够他们玩
原帖由 Revolution 於 2008-8-29 23:49 發表

本來我地好煙un.........但到佐一日,佢話唔信耶穌唔得,我無奈做人太有原則.打死唔信.佢......就話神唔俾我地係埋一齊,離我而去.佢仲係我十五嵗人第一個當面求愛ge女仔.都係唯一一個 ...

佢話唔信耶穌唔得,我無奈做人太有原則.打死唔信.

next time , thou/////u////you 話 : ::::: !!!

打死唔信

next time , 打死 都要話 信 !!!

.,;==^)

我無奈做人太有原則

sorry ,

my own take : ::::: dont b silly

做人 太 有 原則 =
做人 太 多 [非心] [-'-o/k]

.,;==^)

sorry excuse me

原帖由 onlyaaaa 於 2008-9-8 23:17 發表
我知你所说的啦
JOM兄
世界无我,还是依旧转不停
她离开了我,反而过的更开心舒适
我也想过你说的那些更多的可能的原因,来给自己解脱
據我看過的過案,反而更有可能的是:
- 家庭,友儕及耶會的壓力;
- 心另有所屬;
- 發現對 ...

做人 .... 何故這樣痛苦 作 繭 自 [絲甫寸] ???!!!

i suggest : :::::
: :

@道場.etc 找一個好女孩,e.g. : ::::: 秀雲妹妹,,;==^)

treat her as pet

treat her as best

treat her with best

投桃報李,

[手9力] 磚 引 玉 ,

你 [xx句文] 我 一尺,
我 [xx句文] 你 一丈

just so simplo !!! it works !!!

ynot ??
why not ??!!!

why to build it so complex ???!!!

why to build it such a complex ???!!!

o k , sorry for re-incarnation of ' the Dutch Uncle

:跪拜:
高級模式 | 發新話題
換一個