返回列表 回覆 發帖

【轉載】哪個國家的人最快樂

原帖由 Guest from 74.112.81.x 於 2007-3-27 18:00 發表

我决志都犯著您?

老大 印度教wor  乜你決到志咩?
花開花落花無缺!

對付教徒三式: 不主動、 不抗拒、 不負責!

原帖由 沙文 於 2007-3-27 22:46 發表
http://www.himalayanacademy.com/resources/books/hbh/hbh_ch-1.html

老大
我係話 乜嫂夫人唔會阻止你咩?
花開花落花無缺!

原帖由 沙文 於 2007-3-28 08:21 發表
Car, 我明修棧道,暗渡陳倉

佢唔知又點阻止呢?

咁你即係話嫂夫人係項羽jey~ 難怪老大你稱自己個亞父...
花開花落花無缺!

原帖由 沙文 於 2007-3-28 08:21 發表
Car, 我明修棧道,暗渡陳倉

佢唔知又點阻止呢?

岩岩諗起一樣野...點解老大你要信印度唔信回教呀?
回教可以娶四個老婆wor...
花開花落花無缺!

原帖由 沙文 於 2007-3-28 22:41 發表
其實, 咁既, 除了大秦景教之外, 我信乜都得

我來解說老大的話~ 除了大秦景教之外, 我信乜都得,  只要可以娶多過一個老婆就冇問題!
花開花落花無缺!

原帖由 hund 於 2007-3-31 17:36 發表

為何一定要取多一個老婆?

妻不如妾,妾不如偷,包括心理上,生理上,老婆多是沒用的。

呢個問題...好難答呀~ 段王爺  你出離解話啦 = =
屬下不敢妄言
花開花落花無缺!

原帖由 沙文 於 2007-4-1 04:24 發表
有咩咁難答啫?理直則氣壯嘛。

佢呢啲咪就係根本唔理人地感受既心態咯。我試過同羅紗蓮行街,遇見熟人,即刻行開啲。佢有啲唔開心我馬上意識到其實,女人係好著意自己既地位既。您俾到地位佢,佢會好冧既 ...

死啦  我學埋師伯d習慣 tim...

懇請段王爺傳授屬下此一神功! 受屬下一拜!
花開花落花無缺!

高級模式 | 發新話題
換一個