返回列表 回覆 發帖

最衰金融海嘯

要怨就怨你自己啦 叫左你吾好戎煙又吾聽
原帖由 沙文 於 2009-1-1 18:51 發表
乜我唔戒煙Lehman Brothers 就唔会收檔咩?跳,早知我食白粉啦

你人微言輕 當然無咁大影嚮力啦  

而整個西方金融世界瀕臨崩潰 其源頭正正就是從室內禁煙所啟動的
不過你未必會明白
原帖由 沙文 於 2009-1-2 16:16 發表
呢啲咁Nobel Prize層次嘅學說,我就緊係唔明啦

我人微言輕,但您隻手遮天嘛,点解您唔叫胡總馬上下旨,將西方金融世界瀕臨崩潰之源頭 -- 室內禁煙反其道行之 --- 由即日起全國山河室外禁煙

則超英趕美,指日可待矣 ...

狼子野心呀你 西方實施禁內禁煙才不久 就已令人懷疑資本主義是否已到盡頭
如果萬里河山室外禁煙 農牧漁業肯定不出幾年 就如華爾街投行一樣輪流扒街
你想餓死人牙
原帖由 沙文 於 2009-1-2 20:30 發表
又係您自己話室內禁煙係禍國殃民嘛,咁,根据香港中文大學思方狗系教我的乳理分析,室內禁煙之相反,就係室外禁煙啦,冇問題喎,何能死人哉?

室內禁煙之相反 係室內禁止不吸煙呀  死白痴佬
原帖由 沙文 於 2009-1-3 03:27 發表

b:室內禁煙之相反 係室內禁止不吸煙呀  死白痴佬

沙:請勿人身攻擊。我係白痴仔黎嫁咋
室內禁煙之相反,應該係室外禁止不吸煙先啱 --- 要室內同禁煙兩樣都相反才符合香港中文大學思方狗系乳理分析嘛,您不能只相反一項嘛 ...

我冰有人身攻擊?死白痴佬在是次語景中 即有生命之聰明少女 話你天真可愛乍
原帖由 沙文 於 2009-1-3 18:55 發表
我為人不苟言笑,君子不重則不威 -- 《論語學而第一》
您就偏要攻擊我天真可愛
我知您向來都歧視我,我一介書生話孫逸仙博士就係錯,國民黨門高狗大,話孫逸仙博士就係將錯就錯 ...

古人有古人啦 你超重就要注意健康喇
http://hk.news.yahoo.com/article/081016/3/8rh7.html

我無歧視你 不過我提防你班書生  會吾覺意搞出個三書思想萬歲出來之嘛
高級模式 | 發新話題
換一個