返回列表 回覆 發帖

反基基力量微弱

其實係要應該創造香港第一個實體無神論者組織,大家都只是網上打文章等等,好像是沒有巨體的目標...

我個人認為大家要搵人定期出來聚集下,大家聊聊,當係吃個晚飯/"Hight"Tea 又好,唔好淋話出黎會吵架個D(曾有網友根我說...)就算原來大家真係唔好傾咁咪唔好黎囉岩唔岩先~
拿!
下2個禮拜日(11/1)after 20:00 出黎din個ner
1月11日 就叫 3一 聚會啦XD
雙魚座......代表耶穌的時代.....
統一?不!
我們是要推廣!
推廣理性、科普等

耶人就愈來愈多,理性的人相對地愈來愈少
大家可以繼續反對我,不過我肯定如果唔再做一D野既話你身邊只會出現愈來愈多基基....
原帖由 Guest from 118.100.105.x 於 2009-1-3 20:55 發表
" 上帝靠武裝 "
" 耶穌靠偽裝 "

大家真的要學學以上基督教的終極絕招
就是上帝和耶穌的最大本錢和成功秘訣
上帝和耶穌也是靠他們起家的

你想指的是甚麼?
原帖由 prussianz 於 2009-1-4 09:27 發表

fantastic !!! precisly////precisely for ' the very same reason , i stand out hither here , + , by now , i am your very
fan

.,;==^) , me ThANK ye

反抗基毒教,我不會是頭目,我
只是踏出第一步,才可讓比我更
有才能的人帶領21世紀的香港
人離開偽科學迷信。(一軛問題啊T^T 我結婚後唔會再點攪呢D 野
111 有無人想出黎
原帖由 伊莎貝拉 於 2009-1-5 07:52 發表
你不是頭目,誰是?

尋找一位反基&獅子座既人可以會有更好的帶領 and i want to remain HUMBLE(都話係一軛T^T)

111 其實可以好簡單 就係after 2000 係旺角區黎一個飯聚,現在好難決定係那一間餐廳,等到參加者出到黎四圍睇下先 ...係旺角區就當係旺角地鐵站等,如果有需要旺角東站等也可以,要睇有會唔會有網友住新界~
原帖由 prussianz 於 2009-1-6 06:24 發表

^
^
|
|
|
is that confirmed by u ?? ThANKs

[url=http://tbn2.google.com/images?q=tbn:-QLKcvT1Q42FCM:http://www.edu-negev.gov.il/tapu ... tails/cat/dog-rabbi]http://tbn2.google.com/images?q=tbn:-QLKcvT1Q42FCM:http://www.edu-negev.gov.il/tapu ... tails/cat/dog-rabbi[/url] ...

對對對
原帖由 qwert 於 2009-1-6 18:47 發表 [url=redirect.php?goto=findpost&pid=38623&ptid=3071][/url]
詳情如何? 有興趣知道...

時間:after 2000(8:00 pm )
日期:1月11日
地點:旺角(或是附近不太遠的地方)
目的:去犯罪(飯聚)
宗教:歡迎任何人仕參加

本人和本壇不會附上任何責任!!
原帖由 qwert 於 2009-1-6 18:49 發表 [url=redirect.php?goto=findpost&pid=38624&ptid=3071][/url]
p.s.: In fact i'm獅子座既人

嗯嗯
原帖由 kamincuhk 於 2009-1-6 22:06 發表 [url=redirect.php?goto=findpost&pid=38653&ptid=3071][/url]
去城大個 cantee , 假日夠多位

好遠T^T
原帖由 伊莎貝拉 於 2009-1-6 22:12 發表 [url=redirect.php?goto=findpost&pid=38656&ptid=3071][/url]
請不要濫用城大資源.....

唔係公開俾人用嫁咩?

iFC 四樓平台??
國金???
kamincuhk <<< 煩請帶路XD 其實我八點放工=33= 不如係旺角等
旺角有數不清的M記 T^T
就之前錠鏹水個度個間M記 la
原帖由 kamincuhk 於 2009-1-7 23:07 發表
去邊度?有幾多人去???

時間:2000(8:00 pm )旺角M記等
日期:1月11日
地點:iFC 四樓平台
目的:去犯罪(飯聚)
宗教:歡迎任何人仕(不包括個D 低能 講野唔經大腦 個D)
高級模式 | 發新話題
換一個