返回列表 回覆 發帖

[搞笑] (圖) DelayNoMore-BuGai-CaoNiMa

DelayNoMore-BuGai-CaoNiMa
Copyright lamdragon 2009.04.17
耶教偽真神若真係要救世,但等咁耐不見救世豬來臨,只見天主基督東正猶太邪教徒害人,
訛稱救世但成日delay,真係要同邪和華講聲 delay no more!
耶教源自中東游牧劣等民族,牧師...牧羊,成個地區只有羊騷味,
搵隻 草泥馬{胡族北京話: CaoNiMa} 對付邪教, 生態才可平衡.
淫婦瑪利亞之私生子兼基佬又不敢認之 耶穌, 自認為神去傳歪理,真害人不淺,
佢真佢係 不該{胡族北京話: BuGai} poor guy!
天主基督東正邪教徒講福音,報佳音?分身上网洗版搞事去傳邪道...
其實呢種邪教徒本質就係害人,逼害同志,貪婪及侵略,
福佳{中原漢族粵語系香港話: FukKai}始終有你!

林龍 http://hk.groups.yahoo.com/group/lamdragon/
一切都是大陰謀,一切都是幻象,假以時日,實也會看出端偽。 ...
潔瑩 發表於 2009/4/23 09:53

自從之前件事, 都令我感受到許多, 或者潔瑩不介意既話可多作分享, 我都想聽多d

可悲既係, 當中一位我最重要既基督徙好朋友, 係最傷我, 我想呢個先係人間悲劇........

不過點都好, 都要出發, 讓我背向基督, 向另一個美好世界出發
金句一: 禱告變咀咒; 聖經變神經
金句二: 基督徙講就仁義道德, 做就傷風敗德
金句三: May God Fuxk u
掛羊頭賣狗肉的確不是教徒的專利,那是所有人都會有的現象。要在當今社會做一個真誠的人,是非常不容易的。那不單是一種選擇,更是一種處世智慧,需要以時間與經歷去提煉。

基督教的一面倒,是有許多背後的強大力量支持著,它牽涉階級制度的操控手段,政﹑教﹑商共同組織出一個天衣無縫的建制,使每一個在建制中成長的人,都從小到大,或不自覺地,或無可奈何地被他們所控制和擺佈。
一切都是大陰謀,一切都是幻象,假以時日,實也會看出端偽。
我有一個夢。
離教者之家能夠成為一個讓基督徒認識愛和學習愛的群體,大家言歸於好,主內主外一家,四海皆兄弟。
一切爭戰和怨恨,都是浪費氣力的無聊動作。
大家省回這些寶貴的力氣,便可以為世界作出更美好的建設。

親愛的朋友,有心聲無處傾訴?
主夫人願意成為您的聆聽者。
耶穌係唔係基我唔知, 瑪利亞份人係點, 係唔係淫婦我更加唔知

但係我諗, 比人睇到雞篤教既另一面, 而唔係咁一面倒........

又或者, 呢度好比大家反思一下(無論信咩教), 點樣去做一個真好人, 而唔係講一套做一套, 掛羊頭, 賣狗肉
金句一: 禱告變咀咒; 聖經變神經
金句二: 基督徙講就仁義道德, 做就傷風敗德
金句三: May God Fuxk u
呢種貪財cheap精 當奴憎,
佢點會派$$畀香港人?!
反而,佢會以 支持弱勢社群(不包括同志)名義,
不斷派錢畀邪教組織去辦事,
但邪教組織尐錢點運用,就冇監管,
我仲記得,當年無線揭發 某某教會 用籌旗善款 去炒 ...
lamdragon 發表於 2009/4/20 17:09

which year approximatly ??

couldest thou retrive back 'the video ??

ThANK ye

:跪拜:
exChristian.info前基督徒,主力:淚儿/泪儿,WEIYAN,龙井树。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。警告 基督徒:你们一定不够他们玩
realChristianities.com雪龙坛
呢種貪財cheap精 當奴憎,
佢點會派$$畀香港人?!
反而,佢會以 支持弱勢社群(不包括同志)名義,
不斷派錢畀邪教組織去辦事,
但邪教組織尐錢點運用,就冇監管,
我仲記得,當年無線揭發 某某教會 用籌旗善款 去炒樓炒股票.
大家記唔記得係邊間教會呢? 我不清楚,好似係 殉道會.
林龍 http://hk.groups.yahoo.com/group/lamdragon/
呢條係大陸欽點(偽民主選舉)搞出來之香港特別淫政區狗長,
一味掛住貪財,與其他天主基督邪教徒無異...
當奴憎 佢一早就冇"銀"用,呢亭激凸under唔啱佢用ga!

...
lamdragon 發表於 2009/4/18 12:58

to :: 當奴鸭 曾蔭權

any way ,

我 deal trout , lay no more ,

我 deal trout , lay no more ,
exChristian.info前基督徒,主力:淚儿/泪儿,WEIYAN,龙井树。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。警告 基督徒:你们一定不够他们玩
當奴憎 佢一早就冇"銀"用,呢亭激凸under唔啱佢用ga!

...

to :: 當奴鸭 曾蔭權

快 [^能]////能 [^够]////够 一 d 派錢 比 hk 市民,delay no more !!!

否则,
DeLay No More !!!
|
|
V
V

`````````
明報即時新聞- 澳門派錢 曾蔭權指各有各做[12:22] - [ Diese Seite übersetzen ]
曾蔭權
今早啟程前往海南出席博鰲亞洲論壇,被問到會否效法澳門政府向市民派錢時,他說,應由財政司司長決定,但「香港有香港的做法,澳門有澳門的做法」。(即時新聞) ...
www.mpinews.com/htm/INews/20090417/gb51222k.htm
- 15k - Ähnliche Seiten
"""""""""

...

旁觀者 哥哥 好似讲过,

自从 呢1條 pope 佳 {人子} 坐正 g 后,

基教 {京尤} 越来越 肆 无 {己心} {心单}

送交 donald憎 最是对
|
|
v
v

prussianz 發表於 2009/4/18 01:40
在颱風日子的機場可以經常聽到嘛。
外國人曰:"Delay no more!!"

HTBROKE1 發表於 2009/4/17 18:57

送交 donald憎 最是对
|
|
v
v

在颱風日子的機場可以經常聽到嘛。
外國人曰:"Delay no more!!"

那不是這問題的答案呀......
DelayNoMore-BuGai-CaoNiMa