返回列表 回覆 發帖

離教者之家有冇女網友?

有火未?
爹親娘親都不及耶和華親?
三位一體,姦淫、擄掠、兼連體!
想找女網友做什麼呀?吞吞吐吐不是男兒所為。
我有一個夢。
離教者之家能夠成為一個讓基督徒認識愛和學習愛的群體,大家言歸於好,主內主外一家,四海皆兄弟。
一切爭戰和怨恨,都是浪費氣力的無聊動作。
大家省回這些寶貴的力氣,便可以為世界作出更美好的建設。

親愛的朋友,有心聲無處傾訴?
主夫人願意成為您的聆聽者。
不至陰盛陽衰嘛!
我要mm
我要mm
丁丁一族 發表於 2009/5/12 23:39

你要媽媽??? 嘿~~~~~~~~~
金句一: 禱告變咀咒; 聖經變神經
金句二: 基督徙講就仁義道德, 做就傷風敗德
金句三: May God Fuxk u
你要媽媽??? 嘿~~~~~~~~~
實 發表於 2009/5/12 23:47

我要囡囡
囡囡我都要!
大概女性思想上感情先行, 較難立定決心離教吧!
大概女性思想上感情先行, 較難立定決心離教吧!
Guest from 58.152.251.x 發表於 2009/5/21 23:27

所以教會好多女

為拯救迷途小羔羊,大家好應該去重返教會。
呢個topic睇咗都有成個禮拜,阿咗就黎瓜熟蒂落既水媳回過外就無女網友覆過....

....雖然我唔知樓主想點,但有心既點解唔大大隻字寫出寫話:
我想識女朋友
做唔到女朋友既做吓朋友都得掛

但其實有無可能派網主出去同各教會溝通吓,等我地一眾餓男可以同敎會班花痴碰吓頭咁呢?向來我都幾反對飲鳩止渴去追耶女架啦.但見到呢個post既時候,我又諗吓會唔會教會班花痴都會好似朱咪咪咁晚晚祈禱,求阿老耶賜佢地一個精壯既男人呢?咁係有求就會有供既情況下,我諗我地班弟兄都會幾搶手.咁既然咁搶手咯,咪係入門口前講定做定儀式.問清楚佢地要男人定係要老耶?一話多野講多野諗阿支阿左摩洛哥既就返出去揀過件.到成咗事咯,對方反口既咪由得佢又去擇過件囉.

阿水哥,呢尐大棚福利,無問題吖嘛?
做好男人,是讓身邊所有人開心
做賤男人,只是不想自己太傷心
31# Jom

我只是好奇問問。因為好似冇乜陰氣。

到教會媾女我都想過,但我不能接受有人同我講耶穌。

火都來!
31# Jom

我只是好奇問問。因為好似冇乜陰氣。

到教會媾女我都想過,但我不能接受有人同我講耶穌。

火都來!
clive 發表於 2009/5/22 14:56

講完耶穌同你出火仲想點?
都話叫講好條件,要男人定要老耶咯XD
做好男人,是讓身邊所有人開心
做賤男人,只是不想自己太傷心
34# Jom

咁就難搞!

一般耶徒找另一半都要係耶徒!

以我所知有好多男人都係假扮信教都教會媾女!

可惜我扮唔倒,扮唔似!
33# 龍井樹

咁又唔同!?

可唔可以出左火先講?
呢個topic睇咗都有成個禮拜,阿咗就黎瓜熟蒂落既水媳回過外就無女網友覆過....

....雖然我唔知樓主想點,但有心既點解唔大大隻字寫出寫話:
我想識女朋友
做唔到女朋友既做吓朋友都得掛

但其實有無可能派網主出去同各 ...
Jom 發表於 2009/5/22 14:03

好鍾意你咁, 就開宗明義, 正

而你話返去教會講數, 我想係行得通既, 嘩哈哈哈~~~~~

大家搵次去試下啦

我無聊去過教會,但D女膠膠地。冇乜好野。

知唔知邊個教會D女好D?
37# 實

我無聊去過教會,但D女膠膠地。冇乜好野。

知唔知邊個教會D女好D?
clive 發表於 2009/5/22 20:50

真係唔知呀

yep!  冇乜好野!靚女星期六日出去蒲啦!仲返乜教會?
高級模式 | 發新話題
換一個