返回列表 回覆 發帖

[搞笑] 白痴師傳教出智障徒弟!

39# Guest from 203.198.233.x

多謝過獎,從少我就對自己沒信心,但你一言給我鼓勵不少....你估舞男咁易做呀...
做好男人,是讓身邊所有人開心
做賤男人,只是不想自己太傷心

_
你老母都是從猴子進化而來的,所以你老母有(猴子的)尾巴。
你估舞男咁易做呀?...一個男人只要肯不顧尊嚴有何難哉!

鯉tin命:「多謝過獎,從少我就對自己沒信心,但你一言給我鼓勵不少....你估白痴咁易做呀...」

Jom兄,我也要做舞男!

我最喜歡被女人玩弄了!
你估舞男咁易做呀?...一個男人只要肯不顧尊嚴有何難哉!

鯉tin命:「多謝過獎,從少我就對自己沒信心,但你一言給我鼓勵不少....你估白痴咁易做呀...」 ...
Guest from 203.198.233.x 發表於 2009/8/6 20:18

做舞男如果只係放低尊嚴就ok,咁你都可以位列仙班啦....

每一個行業要做得好,都唔單止係講溝通技巧既,重要有硬件,同時亦要講配套同資源增值.就算做舞男既壽命比較短,亦唔係話得就上,你估你要入行係放低尊嚴就得咩....

做人唔好咁膚淺,唔係好易俾時代淘汰架.
Jom兄,我也要做舞男!

我最喜歡被女人玩弄了!
dior13dior13 發表於 2009/8/7 14:56

你咪陪人白痴啦....你估咁易...
你咪陪人白痴啦....你估咁易...
Jom 發表於 2009/8/7 15:16

如果不能被女人玩弄,我就不做了。
做舞男如果只係放低尊嚴就ok,咁你都可以位列仙班啦....

每一個行業要做得好,都唔單止係講溝通技巧既,重要有硬件,同時亦要講配套同資源增值.就算做舞男既壽命比較短,亦唔係話得就上,你估你要入行係放低尊嚴就得咩....
.......................................................以上說話簡直狗屁不通!將下賤美化..包裝為專業..我丟!

_
舞男中最厲害黨次的是高級騙子,何下賤扯什麼關西?
你憑什麼說 「舞男」 這個職業是 「下賤」 呢?
你憑什麼不容我說 「舞男」 這個職業是 「下賤」 呢?
舞男回忆录
他们(舞男)一边享受着自己用身体赚来的果实,却一边在骂着自己下贱。
http://blog.sina.com.cn/s/blog_5f037e300100dkp8.html
這麼爛的編文也能發....

真是個白痴........
高級模式 | 發新話題
換一個