返回列表 回覆 發帖

[分享] Stuffed Bear - The root of all EVIL...

「小女孩今天想要小熊,不怕危險向陌生人討東西。將來女孩長大了,要名牌手袋,用身體換金錢,造成援交風氣盛行這社會問題...」
小邱 發表於 2009/8/11 13:54

用身體去換就不是乞,身體有價,難道去陪陌生人睡覺是一件愉快的事嗎?
7# 小邱

沒有關係,我只就題目的某個亮點去作出回應,完全沒有想過要找人來負文責。

從上下理看,明顯你是要附和你弟弟的見解。出來工作這麼多年,哪些說話是奉承虛應哪些說話是發自內心我分辨得到的。
到你為人母時我再給你分享教子心得.
11# 龍井樹

回覆個輕鬆先...

龍哥呀,咁我可唔可以懶少少,不如過契比你,你幫我教丫。
小邱 發表於 2009/8/12 13:04

過契俾我?你仔女幾大呀?
19# 龍井樹  

又係回覆個輕鬆先...

阿仔同阿女都未出世,不過而家興阿B未出世都幫佢排住幼稚園先嘛!我睇你間應該係唔錯托兒所,諗住排住先,費事第日想入都冇得入嘛。 ...
小邱 發表於 2009/8/12 17:59

哦,唔該留位費吖‧‧‧

起雙飛好像沒有折,而且更要加一收費添啊。

你們真優待我,嘻嘻~

多多得罪  罪過罪過  
26# Jennifer

呵呵,我到浸會上了半年通識科,就是沒有教起雙飛要另加收費的,亦難怪你不懂啊‧‧‧
29# Jennifer

點解?因為通識教育係必修科囉。
28# 小邱

不如你話我知, 跟一個未出世甚至還未受孕的阿 b上契, 實際操作究竟點樣吖?
38# Jennifer

我講舊屎讀書果陣呀, 依家我仲修乜鬼嘢 program 吖,

得閒我都跟 誠惶誠恐 去修下象棋殘局啦.
40# Jennifer

你梗係以為我老到讀書果陣仲未有通識教育嘞...

我雖然玩埋晒尐阿伯野, 但我唔係一個伯伯黎架, 而且個樣都仲幾睇得下, 唔信你可以 pm 俾小邱問下吖.
42# Jennifer

仲以為你響浸會宗哲系讀書添....
44# Jennifer

咁讀完未呀?
46# Jennifer

係咩原因走去讀架, 介唔介意講出黎俾我聽下?

48# Jennifer

You are welcome!

唔夠位要加紙既話, 俾埋我個 e-mail address 你.
高級模式 | 發新話題
換一個