返回列表 回覆 發帖

LOVE A-Z的析解

日姐...你這二十六個字  可以拿來當教會規條麼...
我好像當年在教會也看過  但是那是在栽培隊聚會中看到=.=
花開花落花無缺!

對付教徒三式: 不主動、 不抗拒、 不負責!

原帖由 Guest from 218.102.120.x 於 2007-4-24 22:41 發表
噗, 教會還有什麼不可以拿來當規教的.
你不要大驚小怪吶~~

有...大學近新營的詩句就當不了教規了...
不然沙老大又怎會如此痛恨景教?
花開花落花無缺!

原帖由 日光 於 2007-4-24 23:31 發表
那是你的痛恨景教的原因吧~~~^_^

亂講~我又唔駛被迫番教會, 何來痛?何來恨?
花開花落花無缺!

原帖由 日光 於 2007-4-25 00:24 發表

噗, 那就不知道了耶~~

點解你問我唔問老大架 唔公平~
花開花落花無缺!

原帖由 沙文 於 2007-4-25 17:19 發表
因為佢驚住沙老大話配合S的除了跟另一個女人share妳的老公之外,還有另一個S字頭的字.........

老大 我唔明wor...
花開花落花無缺!

原帖由 沙文 於 2007-4-26 16:42 發表
唔通我一直高估左您?唔係好難啫,您諗下,以沙老大的衰禀性,一講親男女關係,佢會諗起咩S字頭的字?

連A字頭的accept佢都諗住改做adultery啦

老大...  你唔好咁話自己啦
你係史仔心目中  你永遠係最學識淵博、風流倜儻的男人典範!
我一向都以可以做你副將為榮ga~雖然你有時會惡左少少...
但我只會學不會問! s 字頭 即係邊個未jey~?
花開花落花無缺!

原帖由 沙文 於 2007-4-27 02:14 發表
SAINT

我果然冇看錯沙老大你為人!
花開花落花無缺!

高級模式 | 發新話題
換一個